Marlena - opinia (1) Bardzo dobre biuro. Jestem po kontroli skarbowej i wszystko było w... Marlena Biuro rachunkowe warte polecenia (1) Dobre, pewne biuro rachunkowe, polecam! P.S. Polecam (1) Bardzo dobre, profesjonalnie i rzetelnie biuro rachunkowe. Przez okres... Lidia
Warto wybrać. (1) Zawsze na czas, zawsze rzetelnie, fachowo i miło- polecam. Firma BR Grzesiak... A.D. Mogę jedynie polecić - świetne biuro (1) To moje trecie biuro i mogę z czystym sumieniem polecić. Rozmawiam z główną... JB Bardzo dobre biuro (1) Za tydzień będzie roku jak rozliczam się u Państwa Grzesiak. Pomogli mi... Zygmunt Tylko polecić (1) To moje trzecie biuro. Z pierwszego zrezygnowałem bo nie mogłem uzyskać... Zadowolony Przemek A ja polecam z pełną odpowiedzialnością. (1) Nigdy nie dodaje opinii jak są dobre ale po przeczytaniu tego dziwnego... PH Z pełną odpowiedzialnością polecam (1) Uważam, że po kontroli można powiedzieć coś o biurze. Miałam kontrolę z US i... Barbara R. Ciekawe podejście, dobra cena, mocno zaangażowani (1) Chyba byłem pierwszym klientem tego biura, polecam każdemu, niezwykle dbają o... FILJAR