Biuro Rachunkowe Efekt

Biura rachunkowe i księgowi

Gdynia, Stefana Żeromskiego 23B/109

Dmytro - ocena (1) Polecam, profesjonalne podejście do klienta, żadnych problemów Dmytro BJ - ocena (1) Pełen profesjonalizm i doradztwo. BJ Mikołaj - ocena (1) Bardzo polecam biuro ze względu na komunikację i profesjonalną obsługę. Pomoc... Mikołaj
Paweł - ocena (1) Zawsze jak mam jakiekolwiek pytania dostaję bardzo szczegółową i wyczerpującą... Paweł Anna Dadura - ocena (1) Z ręką na sercu mogę śmiało polecić Panią Ewę- pełen... Anna Dadura Rafał - ocena (1) Współpracujemy od ponad 4 lat. Zawsze wszystko na czas i wzorowo. polecam z... Rafał Adam - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro, kontakt z Panią księgową na bieżąco w każdej... Adam Anita - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Ewę niejednokrotnie pomogła mi w... Anita Piotr - ocena (1) Pełna profeska. Polecam Piotr Maja - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dobra komunikacja i pomoc w każdym momencie! Polecam... Maja Ryszard - ocena (1) Pełny profesjonalizm. Ryszard Katarzyna - ocena (1) Polecam gorąco współpracę z biurem Rachunkowym Efekt. Fantastyczny zespół... Katarzyna Włodzimierz - ocena (1) Ocena bardzo pozytywna Włodzimierz Michał Stażewski - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, gorąco polecam Michał Stażewski Maciej - ocena (1) współpracujemy z biurem, od wielu lat bez żadnych problemów, zawsze wszystko... Maciej Piotr - opinia (1) Korzystałem z usług biura rachunkowego "Efekt" od grudnia 2020 r do marca... Piotr