Henryk - opinia (1) Z biurem Pani Katarzyny współpracujemy od wielu lat. Pracownicy firmy są... Henryk Oskar J. - opinia (2) Dzień dobry! W tym roku drugi raz skorzystałem z Waszych usług (pierwszy raz... Oskar J. 100% profesjonalizmu (1) Zdecydowanie polecam. Profesjonalizm w 100%. Zanim trafiłam do biura Pani... Elżbieta
Polecam (1) Korzystam z biura od pół roku i jestem zadowolona. Nie jest łatwo znaleźć... betulek Super biuro (2) Miła profesjonalna obsługa Pani Mirka która prowadzi moją księgowość... MSZ Księgowość na medal (1) Dużo można załatwić zdalnie co jest bardzo dobrą formą współpracy, wszystkie... Femme great job! (1) because of my lack of Polish, this company was giving me really a lot.... FineDay Pani Asia (2) Ksiegowością mojej firmy zajmuje się Pani Asia. Polecam ze względu na... Patryk Ok (1) Jest dobrze, korzystam odbkilku lat. T Polecam (1) Jestem klientem biura od 2012 roku. Jak do tej pory współpraca układa się... Mirosław W. Niezawodni! (1) Korzystam od wielu lat! Jestem zadowolona z uprzejmej i rzetelnej obsługi a... Katarzyna Polecam! (1) Mistrzyni w swoim fachu. Konkretnie, rzeczowo, profesjonalnie. Polecam!   M.Gosk POlecam (1) To bardzo profesjonalne biuro doradcze. Jestem tu już 2 rok. Jestem zadowolony. krzysztof Profesjonalne biuro podatkowo-księgowe (1) Jeśli ciągle szukasz rzetelnego biura księgowego - to właśnie znalazłeś.... Marcin Solidna firma! (1) Szczerze polecam to biuro. Solidnie, rzetelnie, fachowo i zawsze na czas.... Agnieszka Polecam . (1) Skorzystałem z biura i doradztwa Pani Katarzyny , jestem bardzo zadowolony ,... Robert POLECAM TO BIURO (1) Miła i fachowa obsługa - korzystamy z tego biura sporo lat. Pozdrawiam Panią... Ewa Kubiak Biuro Rachunkowe Wróblewska (2) Jestem klientem tego biura od 10 lat, co mówi samo za siebie i zdecydowanie... Przemek SPRAWDZONE BIURO OD 8 LAT (1) JESTEM KLIENTEM BIURA OD 8 LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, WSZYSTKO NA CZAS,... Zbyszek Biuro Rachunkowe Gdańsk (2) Jestem klientem tego biura od 3 lat. Podczas naszej współpracy zawsze mogę... Jacek Bonja