Biuro Rachunkowe

Biura rachunkowe i księgowi

Gdańsk, al. Grunwaldzka 102

Bardzo polecam (1) Pani Iwona konkretna księgowa . pełen profesjonalizm polecam MariuszU Super księgowa (3) Szczerze polecam to biuro. Mam porownanie z inna ksiegową także wiem co... K.M. biurorachunkowegrunwaldzka102 (1) wszystko ok ,miło,profesjonalnie -szczerze polecam !!! klient
Polecam pełen profesjonalizm ogromna wiedza pani Iwonki (1) Polecam pełen profesjonalizm ogromna wiedza pani Iwonki Mario_Prezes Super współpraca, rewelacyjna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowolone z usług biura. Rzetelność i profesjonalizm. Pole Gang POLECAM (1) Biuro pani Iwony Żołnierczyk jest prowadzone profesjonalnie i rzetelnie.... Irena biuro rachunkowe godne polecenia (1) z usług tego biura korzystam od kilku lat .Jakość usług jest na bardzo... henryk OCENA USŁUG BIURA RACHUNKOWEGO (1) BIURO RACHUNKOWE Z ULICY CHŁOPSKIEJ 20B/15 W GDAŃSKU TO BARDZO RZETELNA I... J.PIEREWOJ biuro rachunkowe (1) Witam polecam te biuro rachunkowe, współpracuje juz ponad 3 lata i żadnych... jarek Polecam! (1) Bardzo solidne i profesjonalne biuro rachunkowe. Wszystko w jak najlepszym... Łukasz Polecam !!! (1) Solidnie, dokładnie i bezproblemowo. Pani Iwonka prowadzi księgowość mojej... Anna Kroll POLECAM BARDZO FACHOWE USŁUGI (1) Polecam biuro Pani Iwony Żołnierczyk.Rzetelnie prowadzi dokumentację,fachowe... Katarzyna ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa .Dokumenty przygotowywane na czas. Wojciech Super sprawnie (1) Profesjonalnie i solidnie. Polecam! Alicja świetna obsługa (1) Współpraca z biurem księgowym wzorowa, podejście indywidualne i fachowe... Tomasz