JK - opinia (1) Korzystam z biura rachunkowego Pani Karoliny od czterech lat i nigdy nie... JK POLECAM!!!! (1) Wspaniała , profesjonalna i kompleksowa obsługa. Jestem klientką od ponad... Ada Profesjonalnie i miło (1) Bardzo polecam!! Zaczęłam działalność nie mając bladego pojęcia o niczym z... Urszula
Rzetelna i Kompetentna (1) Do Pani Karoliny trafiłam 3 lata temu, uratowała mnie od niekompetencji mojej... Barbara Bardzo polecam panią Karolinę (1) Zawsze pomocna, solidna, konkretna, potrafi objaśnić przepisy i rozwiać... Klaudyna Profesjonalnie i z kulturą (1) Pani Karolina prowadziła księgowość mojej działalności rzetelnie i za... Magdalena Stańczewska DK - opinia (1) Bardzo fachowo i bardzo miło. Polecam współpracę z panią Karoliną wszystkim... DK Świetna współpraca (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Karoliną, jest sprawnie, rzetelnie,... Alicja M Polecam z czystym sumieniem! (1) Pani Karolina jest bardzo rzetelna, pilnuje terminów, nie ma problemów z... Iza K. Zdecydowanie polecam (1) Polecam to biuro rachunkowe. Zawsze fachowa pomoc, rozliczenie i szybkie... Patrycja Polecam (1) Korzystam z usług pani Karoliny już od kilku lat. To rzetelna, kompetentna i... Agnieszka Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, w koncu nie mam problemu z ksiegowoscia, wszystko na... Michal biuro (1) Polecam serdecznie, fachowa pomoc, pełen profesjonalizm. Edyta Walda