Juan - ocena (1) Marta has always been as professional as helpful. Thanks for your effort. Juan Andrii Taras - ocena (1) Bardzo polecam! Pani Marta na bieżąco informuje o wszystkich zmianach w... Andrii Taras Mykyta H - ocena (1) Współpracujemy z Martą już od 3 lat, od początku mojej działalności... Mykyta H
Monika Michalak - ocena (1) Z panią Martą współpracuję od kilku lat - powierzyłam jej zarówno obsługę... Monika Michalak Bartosz Reichel - ocena (1) Udzielono fachowej pomocy w przejściu przez systemowe zawiłości. Miła obsługa. Bartosz Reichel Cyril - ocena (1) Polecam. Nigdy nie miałem problemów (również z IP BOX). Marta zawsze pomagała... Cyril K. - ocena (1) Bardzo polecam!! Współpracuję z p.Martą od wielu lat- bezproblemowo. Wszystko... K. JO - ocena (1) Świetne biuro rachunkowe, Pani Marta jest godnym zaufania księgowym z dużym... JO Klaudia Rozmarynowska - ocena (1) Współpracuję z Panią Martą od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Zawsze... Klaudia Rozmarynowska Natalia_T - ocena (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić Panią Martę. Jest odpowiedzialna, rzetelna... Natalia_T Mariusz P - ocena (1) Korzystam z usług biura Pani Marty od wielu lat, nigdy nie miałem żadnych... Mariusz P Serdecznie polecam (1) młoda, energiczna księgowa, która mówi ludzkim językiem. Pani Marta potrafi... Joanna Obsługa "szyta na miarę" (1) Z Panią Martą współpracuję od 2014 i jestem z tej współpracy bardzo... Kamil F Marpi Biuro Rachunkowe - Polecam! (1) Kilka lat temu księgowość swojej działalności powierzyłem w kompetentne ręce... Wojciech Sieciechowicz Polecam współpracę - jestem bardzo zadowolony (1) Współpracuję z Panią Martą od początku prowadzenia swojej działalności i... Igor Kompleksowość i indywidualne podejście do klienta (1) Od dłuższego czasu szukałem biura rachunkowego dla którego obsługa księgowa... RG Polecam (1) Trzy lata minęły z biurem MARPI i Panią Martą, od początku do końca mając... Marcin Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Z usług Pani Marty korzystam od pewnego czasu. Odkąd rozpoczęłam współpracę z... Justyna Grabowska Bardzo dobre biuro rachunkowe (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, wszystko załatwiane jest sprawnie i... RK