Kinga - ocena (1) Jeszcze nikt nam tak szybko i sprawnie nie pomógł jak Panie z tego biura i to... Kinga Jadwiga - opinia (1) Profesjonalnie, szybko i przyjemnie. Nic dodać, nic ująć :) Jadwiga Sebastian M. - opinia (1) Świetny kontakt od początku do końca. Potrzebowaliśmy wraz z narzeczoną na... Sebastian M.
Pawel - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenia - pomimo krótkiego terminu i sezonu urlopowego... Pawel Grzegorz - opinia (1) Bardzo szybko. Ceny przystępne. Konkretnie i rzetelnie. Polecam! Grzegorz Joanna - opinia (1) Dziękuję za szybkie wykonanie tłumaczenia! Na Waszym biurze zawsze można... Joanna Paweł - opinia (1) Korzystałem z oferty biura tłumaczeń Words Connect już kilkakrotnie. Były to... Paweł Karolina - opinia (1) Polecam usługi biura tłumaczeń. Potrzebowałam na szybko tłumaczenia, których... Karolina Karolina Jaroszewska - opinia (1) Bardzo miła, rzetelna obsługa, a tłumaczenie jak zawsze dostarczone na czas... Karolina Jaroszewska Ryszard - opinia (1) Najszybciej w Gdyni. Ceny w porządku, dokumenty tłumaczone zostały wycenione... Ryszard Arkadiusz - opinia (1) Bardzo szybko i profesjonalnie. Pani w biurze pomogła wybrać, jakie dokumenty... Arkadiusz Szybko i tanio (1) Potrzebowałem tłumaczenia niemieckiego od ręki. Do Urzędu Miasta Gdyni jest... Marian Polecam. Najszybciej w Gdyni (2) Szukałem we wielu biurach pomocy z dokumentami od ręki. Wszędzie... Damian Polecam (2) Polecam to biuro. Szybkie tłumaczenie papierów do auta. Krzysiek