Biustolandia

Bielizna

Gdańsk, Romana Dmowskiego 11

Klientka - ocena (1) Mały sklepik z bielizną. Przemiła i profesjonalna obsługa. Pani świetnie... Klientka Yola - opinia (1) Witam. Kupiłam tu trzy biustonosze. 2 x Rosa Faia + Parfait bez fiszbin,... Yola Ola - opinia (1) Bardzo polecam! Właścicielka przesympatyczna, znająca się na rzeczy. Bardzo... Ola
Hanna Siekańska - opinia (1) Bardzo polecam sklep biustolandia ,przez przypadek trafiłam do tego sklepu... Hanna Siekańska Jessica - opinia (1) Pomocna Pani Ekspedientka bardzo szybko dobrała pasujący rozmiar. Dodatkowo... Jessica Barbara - opinia (1) Super profesjonalna obsługa w miłej, niekrępującej atmosferze! Od razu... Barbara Iwona z biustem - opinia (1) Profesjonalizm.Jako klientka czulam sie wspaniale.Pelne zaangazowanie... Iwona z biustem Ania - opinia (1) Kwidzyn się kłania Pełen profesjonalizm i przemiła obsługa i w końcu są... Ania Małgosia - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie Pani... Małgosia Asia - opinia (1) Rewelacyjna obsługa, profesjonalny dobór biustonoszy, w końcu wszystko leży... Asia Kamilla - opinia (1) W sklepie nie ma żadnej chińszczyzny wszystko produkowane w Polsce z bardzo... Kamilla Bożena - opinia (1) Świetna, fachową obsługa, fajna oferta biustonoszy. Kostium kąpielowy od razu... Bożena KASIA - opinia (1) Bardzo miłe i profesjonalne Panie. Bardzo dobrze znają się na swojej pracy.... KASIA Julita - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Fachowe doradztwo. Szczerze polecam Julita Kinga - opinia (1) Bardzo polecam. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Na pewno nie raz powrócę... Kinga Zadowolony klient :) (1) Niepozorny sklepik z bielizna i sweterkami (i pewnie z czyms jeszcze, ale... Beti Zmiana lokalizacji i nadal świetna obsługa!!! (1) Muszę przyznać, że znalazłam Biustolandie dzięki artykułowi na trojmiasto.pl... Liliana Polecam! (1) Każda kobieta zasługuje na to, żeby skorzystać z takich usług! Nie w markowej... Kot Cudownie ! (1) Pani Jola tak się mną zajęła , że nie wiedziałam że moje piersi jeszcze tak... @ Asortyment, miła atmosfera, ale przede wszystkim fachowe doradztwo na 6 (1) Jestem pod wrażeniem tego miejsca. Duży wybór, przystępność cen, miła... Kamila