Kilonek - ocena (1) super sklep :D piękna biżuteria, żonka zachwycona, polecam Kilonek Zosia Deczosiad - ocena (1) Jakoś genialna! soliden i przepiekne obrączki. Jesteśmy z mężem zachwyceni.... Zosia Deczosiad Katarzyna - ocena (1) Duży wybór asortymentu,przemiła obsługa która zawsze dobrze i z chęcią... Katarzyna
Ewa - ocena (1) Bardzo ładne wyroby, czysty salon , a przede wszystkim miła i cierpliwa... Ewa Anna - ocena (1) Dziękuję za profesjonalną i miłą obsługę. Wyszłam z salonu z adowolona.... Anna Rafał - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo atrakcyjne ceny! Rafał Maciek - ocena (1) Solidna i szybka naprawa zegarków a przy tym szeroki wybór srebrnej... Maciek Robert - ocena (1) Profesjonalna naprawa biżuterii srebrnej i zegarmistrz. Polecam. Miła,... Robert Maria - ocena (1) Bardzo polecam salon Apart w Centrum Riviera w Gdyni. Bardzo miła i... Maria Joanna - ocena (1) Bardzo polecam panią Agnieszkę W z Salonu Apart , jestem pod bardzo... Joanna Mario - ocena (1) Najlepszy z najlepszych, wspaniałe wykonanie, rewelacyjne podejście do... Mario A.Kotlęga - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Kolejny raz robiłam zakupy i ponownie jestem zadowolona.... A.Kotlęga Adam Kopik - ocena (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni! Już 2 miesiące po ślubie a obrączki nadal... Adam Kopik Ewela - ocena (1) Bardzo polecam, biżuteria bardzo ladna. juz któryś raz kupuję tutaj prezent Ewela Stenia - ocena (1) Nie polecam, złożyłam reklamacje 12.02.2024 reklamowanyzłoty łańcuszek splot... Stenia Iwona - ocena (1) Rzekomo srebrne kolczyki, a okazalo się, że jednak posrebrzane. Po dwóch... Iwona Arek - ocena (1) Bransoletka damska,piękna ale słaba naprawiana kilka razy,w końcu kobieta... Arek Alka - ocena (1) Polecam, w hurtowni znalazłam wszystko na miejscu. Szeroki asortyment, ale... Alka Zadowolony klient - ocena (1) Miejsce z bardzo dobrą energią! Duży wybór i pomocny personel. Polecam! Zadowolony klient Anonim - ocena (1) Polecam serdecznie Anonim