Naprawa (1) Posiadam pojazdy zakupione w Firmie Zdunek. Ostatnio niestety miałem małą... Alfred E60 545i pozdrawia (1) niestety już 3 razy byłem zmuszony skorzystać - ale sama firma bardzo... Dominik Magda - opinia (1) Korzystałam z usług Serwisu Blacharsko-lakierniczego Zdunek przy likwidacji... Magda
Podziękowanie (1) Drobne przeszlifowanie auta BMW wykonane bardzo szybko i dokładnie. Wielkie... Jakub Super (1) Fachowa obsługa, auto po stłuczce jak nowe. Bez użerania się z... Ula Krzysztof Puchalski - opinia (1) Profesjonalnie wykonana usługa, dodatkowo w krótkim czasie. Samochód wymyty,... Krzysztof Puchalski Oby tak dalej (1) Dziwne jest dla mnie to, że z serwisami Renault u Zdunka można łatwiej się... Hel Solidnie i sprawnie (1) Firma rzetelna i solidna, obsługa profesjonalna, warte polecenia. Marek wyszły plamy (1) Jestem właścicielem Daci . Na blacharni naprawiałem auto rok temu po stłuczce... Kazimierz Okrzański Polecam (1) Korzystałem z usług blacharni- lakierni, naprawa wykonana bardzo dobrze. Na... Sławomir B. Likwidacja szkody... (1) ... to tutaj wielka przyjemność. Samochód miałem na tyle sprawny, że mogłem... Zbyszek M. BLACHARNIA WARTA POLECENIA !!! (1) Cenię sobie profesjonalną obsługę oraz rzetelnie wykonaną prace i dlatego z... Grzegorz Polecam (1) Wszystko jak najbardziej OK, dostałam auto zastępcze. Nie mam uwag. Polecam i... Sylwia OK (1) WSZYSTKO OK ,dostałem zastępczy BMW ,chłopaki spoko , naprawa... ZEN PROFESJONALNA BLACHARNIA- LAKIERNIA WSZYSTKICH MAREK (1) Naprawiałem niedawno swojego Volkswagena i muszę napisać, że jestem pod... Maciej Polecam (1) Polecam Jacek Serwis Gdynia (1) Polecam korzystanie z tego serwisu. Obsługa bardzo profesjonalna, cały... Przemek Obsługa w Oddziale Gdynia (1) Polecam korzystanie w Oddziale Gdynia. Likwidowałam szkodę za pośrednictwem... Gdynianie z Oksywia Profesjonalnie (1) Auto po naprawie wgnieceń i lakierowaniu wygląda i sprawuje się bardzo... Olek polecam (1) fachowa obsługa, kompleksowe załatwienie formalności pomimo trudnego... KR