Zbigniew/Dacia Duster - opinia (1) Panie Prezesie Zdunek ,gratuluję Pana firmie i pracownikom ,a szczególnie... Zbigniew/Dacia Duster Marta - opinia (1) Naprawdę polecam ! Pan Kamil Lewald to mistrz świata ! I tutaj z miejsca... Marta Profesjonalizm w każdym calu - opinia (1) Kolejne już podziękowania kieruję na ręce Pana Jacka Choromańskiego. Naprawdę... Profesjonalizm w każdym calu
Zbigniew/Duster - opinia (1) Panie Prezesie Zdunek ,jestem klientem od 16 lat i z czystym sumieniem muszę... Zbigniew/Duster Jakub Ciesielski - opinia (1) Wzorowa obsługa ze strony Pana Jacka Choromańskiego. Kultura osobista,... Jakub Ciesielski Kasia Z-K - opinia (1) Pan Jacek Choromański zajmował się moim samochodem. Od chwili wejścia do... Kasia Z-K Marek - opinia (1) Gorąco polecam ten serwis w zakresie przyklejania emblematów i znaczków BMW.... Marek Pan Jacek Choromański - odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! (1) Ogromna pochwala dla Pana Jacka Choromańskiego, który pracuje na blacharni... Marek Rewelacja (1) Likwidacja szkody miała nastąpić w ciągu 7 dni, ukończone zostało w 5. Zakład... Rad Blacharnia-Lakiernia zdunek (1) Zderzak mojego samochodu wymagał naprawy lakierniczej. Usługa została... Sławek kolejne mistrzostwo świata - właściwie to chyba już złoty medal olimpijski (1) Jak zwykle - super, super, super. Pierwszą opinię po wykonanej usłudze... Agnieszka - mama Tosi Naprawa po stłuczce - POLECAM (1) Zdecydowanie polecam ten zakład do napraw po wypadkach. Pan Jacek Choromański... Michał Zdecydowanie odradzam. (2) Dwa razy zakupiłem samochód marki BMW i zdecydowanie odradzam tego dilera.... Klient... Świetny, nowoczesny serwis dzięki zaangażowanym pracownikom! (2) Mimo słabego początku w ramach rozmowy telefonicznej , wszelkie problemy... Dorota Polecam (1) W dniu dzisiejszym odebrałam auto od Pana Kamila Lewalda, obsługa super,... Agnieszka Blacharnia-Lakiernia Zdunek (2) Miła, fachowa obsługa, szybko zrealizowane prace. Profesjonalizm. Polecam Lis Gorąco polecam (2) Profesjonalnie, w ustalonym wcześniej czasie. Mój Captur wygląda jak nowy i... Monika DRAMAT (2) Nie polecam nikomu samochód odstawiony na lakierowanie spoilera a gratis... Małgorzata Blacharnia Zdunek-Dacia Gdansk (2) Witam! Co prawda była to moja pierwsza naprawa blacharsko-lakiernicza w życiu... Dacia Fun Szybko, sprawnie, bez kłopotów! P. G. Kędziora przesympatyczny i profesjonalny. (2) Naprawa zrobiona szybko i bez kłopotów. Trafiłem do Pana Grzegorza Kędziory,... Łukasz