SWIETNY SALON (1) generalnie wszystko tak jak powinno byc. Wykonanie higiena obsluga dodawanie... nickname Świetna robota! (1) Piękny tatuaż! Wszystko ładnie i czysto. Miła atmosfera naprawdę jestem... Julia Monia - opinia (1) Ponad 2 tyg temu przerabiałam swój stary tatuaż dałam wstępny projekt z... Monia
kiepska jakaość (3) W w/w miejscu robiłam tatuaż. Ceny przystępne, obsługa miła, czysto. I na tym... ja Rewelacja ! Polecam Studio Black 8 (1) Studio w super miejscu, łatwy dojazd. W pełni profesjonalna i świetna robota.... Michał Polecam studio tatuażu Black8 (1) Polecam, ponieważ obsługa jest bardzo sympatyczna. Tatuował mnie Krzysiek... Red & Blue A - opinia (1) Robiłam swoj pierwszy tatoo ktory juz planowalam od dluzszego czasu. Troche... A SUPER !!!!! (1) Studio super :) To był mój pierwszy tatuaż. Miałam dość duże wymagania, ale... Kameleonka Niepozorne,ale... (1) ...zdecydowanie fajne studio :)) Co prawda miałam mały problem ze... Anita Polecam! (1) Robiłam w tym studiu swój pierwszy tattoo. I muszę powiedzieć, że efekty są... Aga LUDZIE Z WIELKĄ KLSĄ (1) Dziś byłam tam pierwszy raz by zrobić sobie tatuaż ,czyli kod kreskowy... Beata Ola - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam w 100%! Ola PLECAM STUDIO BLACK 8 (1) WOW LUDKI NORAMALNIE REWELACJA !!! PIERWSZY RAZ ZROBIŁAM TATUAŻ I JESTEM POD... AGNIESZKA świetne studio (1) Świetne studio tattoo, klimat w pomieszczeniu bardzo przyjazny, miałam... Daisy de la Hoya (Ana) Mega Polecam Krzychu The Best (2) Bardzo Polecam Wspaniali Ludzie I Mega z*******y Krzychu Z Poczuciem Humoru... DURAJ BRUSY Profesjonalnie (1) Człowiek wiedział co robił, do tego sympatyczny, jestem zadowolony z kolczyka... Rob WSPANIAŁE STUDIO ;-))) (1) TO BYŁA MOJA PIERWSZA WIZYTA, ALE NAPEWNO NIE OSTATNIA. MAM WSPANIAŁY I... JuStYnA23 Polecam ;-)))) (1) To była moja pierwsza wizyta w tym studiu i napewno nie ostatnia. Jestem... Justyna Black8 na szóstkę;] (1) nie była pomyłką decyzja o zrobieniu piercingu w Black8. fajna atmosfera,... Beata Polecam! (1) Odwiedzałam studio Black8 kilka razy i zawsze byłam zadowolona. Mirek... agusiczka