Black Dog

Pielęgnacja zwierząt

Gdańsk, al. Jana Pawła II 6H/3

Sara - ocena (1) Do lepszego miejsca nie mogliśmy trafić! Przyjemna atmosfera i świetne... Sara Krzysztof - ocena (1) Polecamy ! Jesteśmy klientami od lat - nasz Czaki zawsze ladnie ostrzyżony,... Krzysztof Anna - ocena (1) U mojego pieska fryzura Super piesek zadowolony pachnący pięknie obcięty !... Anna
Tomasz - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla psa i kota. Ludzie pracujący tam prowadzą ten salon z... Tomasz Natalia - ocena (1) tragedia!!! Wstydzę się wychodzić z moim psem z domu. Natalia Maryna i Luśka - opinia (1) Polecamy z Luśką - stali klienci od prawie 5 lat ! Maryna i Luśka Kaja - opinia (1) Pies został bardzo niedokładnie ostrzyżony, włos postrzępiony i różnej... Kaja Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm w przyjemnej atmosferze. Indywidualne podejście do psa i... Beata Anna - opinia (1) Pań Adrian bardzo cierpliwy.Nasza pierwsza wizyta ku mojemu zaskoczeniu... Anna Krzysztof - opinia (1) Polecam. Profesjonalizm i mega podejście do psa. Jeżeli szukasz dobrego... Krzysztof Wiktoria - opinia (1) Serdecznie Polecam! Zadbanie o każdy najdrobniejszy szczegół, efekt końcowy... Wiktoria Karolina - opinia (1) Najlepszy psi salon w Trójmieście :) Ja i mój pies jesteśmy zadowoleni z... Karolina cala - opinia (1) Świetne podejście do zwierząt, profesjonalny sprzęt i serce do swojej pracy.... cala Podziękowanie (1) Z całego serca dziękuję Panu Adrianowi za wspaniałą opiekę nad moją Sabą w... podziękowania (1) bardzo dziękuję za profesjonalizm super podejście fantastyczny klimat... Justyna Polecamy z naszą Czika ! (1) Polecamy! Super obsługa i Czika zrelaksowana :-) Anna Super Fryzjer dla Psa !! (1) Jestem bardzo zadowolona! Mój Maks był trudnym psem... Ale Pan Adrian... Renia Magda (1) Polecam salon. Pełny profesjonalizm. Mój piesek bardzo zadowolony i wesoły. Magda