Błękitny Pudel

Puby Kawiarnie i herbaciarnie Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 44

Bardzo dobre jedzenie (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa i pyszne koktajle! Teresa Wyśmienita kuchnia (1) Dzisiaj postanowiliśmy odwiedzić znany Pub, restauracje Błękitny Pudel.... Rafał Smacznie i klimatycznie (1) Dobre jedzenie (stek, kaczka, pierogi), koktajle równie smaczne i klimat...... Mariusz
Mega klimatyczne miejsce (1) Bardzo fajne, klimatyczne miejsce, profesjonalna uśmiechnięta obsługa oraz... Engie Artystyczny klimat i doskonała kuchnia (1) Z zewnątrz to miejsce wygląda niepozornie, jednakże, gdy weszłam tam ze swoim... Marta Miejsce idealne dla każdego (1) Świetne miejsce na wieczorną kolacje przy dobrym drinku. Duży wybór,... Ania Najlepszy lokal na monciaku ! (1) Wyjątkowe i bardzo klimatyczne miejsce, idealne na rodzinny obiad czy... Martyna Godne polecenia miejsce! (1) Wnętrze urządzone bardzo pięknie, ciepło i przytulnie. Obsługa miła i... Dorota Kulinarne doznania (1) Polecam serdecznie restauracje do której się wraca po doznania kulinarne... Mati Klimatyczne miejsce (1) Błękitny Pudel to wyjątkowe miejsce z klimatem. Bywałam w nim jako... Katarzyna Super ;) (1) Witam, Chciałam bardzo polecić ten pub, Pozdrowić i Podziekowac Panu Filipowi... Madzia Wszystko super (1) Niedzielne popołudnie i wieczór spędziłem wraz ze znajomymi w tym oryginalnym... Łysy,brodacz i blondyna Zawiedziona (1) Jedyne pozytywne wspomnienie po mojej pierwszej i zarazem ostatniej wizycie... Kas Slaba obsluga (1) Bardzo fajne miejsce z dobrym jedzeniem i beznadziejna obsluga. Panie nie... mina bardzo mila atmosfera i dobre jedzenie (1) jeden z najlepszych lokali w ktorych bylam wedlog mnie chociaz maja troche za... Paula Może trochę drogo ale.. (1) PYSZNIE! Smacznie i wszystko świeże, to się ceni. Z pewnością wrócę nie raz.... Am nie za duzo miejsca ale przytulnie (1) Do Pudla wpadam od czasu do czasu z kolezankami, czasem nie ma miejsca co w... maua Super miejsce (1) Tęskno trochę za kelnerkami sprzed roku, ale wciąż jest tam świetna obsługa.... Frania Jedno z lepszych miejsc w Sopocie (1) Błękitny pudel zachwyci każdego wystrojem i swoim klimatem i charakterem.... Artur o pudlowym piwie (3) Knajpa ciekawa, z dobrą muzyką. Ale piwo paskudne, rozwodnione, wygazowane,... D