Błękitny Pudel

Puby Kawiarnie i herbaciarnie Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 44

Palenie (1) W sali dla palących możliwe jest jedynie palenie PAPIEROSÓW, nie można palić... ja Rewelacyjnie (1) Niespotykany klimat i przemiła obsługa, polecam wszystkim serdecznie.... splash klimatycznie i smacznie (1) Byłam w "Błękitnym Pudlu" i z mężem i z przyjaciółką. Za każdym razem byłam... Dorota
fantastyczne miejsce! (1) Polecam Pudla dosłownie wszystkim! Niesamowity wystrój, urocza muzyka w tle,... Paweł FANTASTYCZNY KLIMAT (1) Często mijane przeze mnie miejsce na Monte Cassino, stało się moim... Zachwycony klimatowe miejsce:) (1) Bywam w Sopocie bardzo czesto, bardzo lubie ze znajomymi zachodzic do Pudla,... :) mila obluga .pyszne jedzenie. (1) jedzenie super. obsluga okay. ceny przystepne. Spedzilismy tam milo czas.... Klientka A - opinia (2) Wystroj wspanialy, czesto bywam, ale ostatnio miala miejsce niezreczna... A SUPER LOKAL (1) NIE MA CO CZYTAĆ OPINI INNYCZ,LECZ PEDZIĆ WICZOREM TAM NA PIWO.JEST TAM... JULITA Bardzo pozytywnie zaskoczona (1) wiele sie zmienilo na lepsze. przede wszystkim obsluga, nie przypominam... bardzo zadowolona Miła atmosfera:-) (1) Jako knajpa-dobrze,obsługa bardzo miła,pani która nas obsługiwała była... Robert Spory niesmak.... (1) W piątkowy wieczór szukaliśmy miejsca w Sopocie. Od 20 było ciężko, wszędzie... Eraser warto się wybrać (1) Ceny przystępne ale klimacik bardzo fajny:) Warto wpaść tam ze swoją sympatią baba TV sio z Pudla! (1) Watrobke polecam, choc rzeczywiscie surowka moglaby byc bardziej bogata :-)... Maragou pub - ok! jedzenie - nie. (1) Jako pub może i spełnia swoją funkcję, ale ja byłam tam z chłopakiem, żeby... Ania