Adam - opinia (1) Śmiało mogę polecić klinikę Blikpol ze względu na to jak podeszli do mojej... Adam Kasia - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy myślą nad wykonaniem zabiegu. Cały... Kasia Angelika - opinia (1) Bardzo polecam! Zabieg wykonany profesjonalnie. Opieka względem pacjenta na... Angelika
Daniel - opinia (1) Jestem już ponad rok po zabiegu laserowej korekcji wzroku w Blikpolu. Miła... Daniel Gosia - opinia (1) Jakość usługi na wysokim poziomie, wszystko sprawnie poszło, zabieg udany :)... Gosia Ania - opinia (1) Polecam, profesjonalne podejście do klienta Ania Natalia - opinia (1) Zabieg laserowej korekty wzroku mialam tydzień temu, jestem zachwycona... Natalia Zabieg korekty wzroku (1) Przeszłam swój zabieg indywidualizowany Femtolasik dwa tygodnie temu, w... teraKotka Korekta powiek (1) Pani Dr Anna Jurska-Jaśko to lekarz cierpliwy i rzeczowy, ktory niespiesznie... Ania Bardzo dziękuję dr Witoldowi! (1) Jak w nagłówku, dziękuję serdecznie. Nowe życie, naprawdę. Bez koloryzowania.... MC Bajecznie ^^ (1) Tyle było zaciskania kciuków przez całą rodzinę, żebym się zkwalifkowała,... Anne Serdecznie polecam dr Aniśko (1) Dzięki Pani Doktor i zabiegowi na oczy udało mi się zdać bardzo ważne dla... Wróbel Wielkie zaskoczenie - na plus. (1) Ostrość widzenia po zabiegu mam znakomitą. Jestem naprawdę zaskoczony, bo... Z. Trz. Dr Aniśko-Słomińska doskonały okulista z Trójmiasta (1) Pani dr Aniśko-Słomińska to doskonały lekarz okulista. 4 lata temu doznałem... Mario Cudowne uczucie widzieć :) (1) Nie będę tu opisywać całej mojej historii, bo jest bardzo długa i zanudziłaby... Rafał A. Opinia o lekarzu (1) Trafiłem do Pani doktor Aniśko-Słomińskiej po tym, jak u mojego brata doktor... Karol bardzo zadowolona (1) Miesiąc temu przeszłam korekcje w Blikpolu u doktora Czuszyńskiego. Lekarz od... Ela Sz. okulary do szuflady (1) żałuję, że dopiero teraz zrobiłem sobie laserową korektę wzroku. mam stracone... Janusz Blikpol - opinia (1) Chciałabym podzielić się swoimi wrażeniami. Decyzję o laserowej korekcji... Z.Z. JESTEM JUZ PO ZABIEGU!!! (1) MOJE ZYCIE SIE ZMIENILO BO W RESZCIE WIDZE!!! :))) CHCIALABYM BAAAAAAAARDZO... Kasia