Brigitte - opinia (2) Powtórzę opinię, którą już zamieszczono gdzie indziej, bo jak najbardziej... Brigitte Robert Janeczek - opinia (3) Krótkowzroczność hodowałem od ćwierćwiecza dobijając do -3.5 -4. Pozbyłem się... Robert Janeczek Michał (2) Zdecydowanie polecam, całe życie chciałem pracować jako zawodowy wojskowy, co... Michał
Astygmatyzm (2) Zdecydowałam się na laser ze względu na duży astygmatyzm i minusy. Nadszedł... Joanna ZABIEK CZY NIE? (1) Witam! Nosze się z zamiarem korekcji mojej wady wzroku . Byłem już na... Sławek 29 Bardzo na plus :) (1) Zapomniałam, no po prostu zapomniałam - tak szybko to się dzieje :)... Meelow Życie bez szkieł (4) Jestem bardzo zadowolony z laserowej korekty wzroku. Żałuje, że wcześniej nie... Krzysztof Nie nosze okularów (1) Jestem bardzo zadowolony z zabiegu, szczególnie z jakości obsługi. Wybrałem... wojtek Ilona - opinia (1) Jestem naprawdę zaskoczona, bo nie spodziewałam się aż tak dobrego efektu,... Ilona polecam (1) Od kilku lat musiałam stosować okulary plusowe zarówno do czytania jak i do... K.N. Mysliwy - opinia (1) Zyc bez okularow?! Po prostu NIEWYOBRAZALNE!! Ostatnio nawet ustrzelilem... Mysliwy Świetny zabieg! (1) Amatorsko sędziuje piłeczkę.. a że przed zabiegiem miałem srednią... Bart