Błogosławieństwo?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Bogosławieństwa udzielają rodzice to oczywiste......ale to powinień jeszcze w tym uczestniczyć............. dziadkowie, rodzice chrzestni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Błogosławieństwo?

Najczęsciej sa rodzice, dziadkowie i rodzice chrześni, ale czesto zwala się jeszcze polowa rodziny:)

A ja chcę, aby błogosławili nas tylko rodzice i dziadkowie ( tylko 2 z nich jeszcze żyje) i nikt więcej! W sumie to u mnie 5 osób będzie nas błogosławić! Uważam, że to zdecydowanie wystarczy! Więcej osób to zaczyna się robić komedia!

Ja bylam pewna ze blogoslawia tylko rodzice... Ale skoro tak, to jesli moja Babcia dojedzie na slub, to tez ja o to poprosze (wiem ze bedzie maksymalnie wzruszona i ja tez sie polacze przy tym, ale trudno :)).
No a wymarzylam sobie blogoslawienstwo w kosciele (tuz przed sama ceremonia slubna).

Nas błogosławili tylko Rodzice. Nie inforomowaliśmy nawet dalszej rodziny o której planujemy, bo jest to tak ważny moment,że chcieliśmy żeby odbyło się to w gronie najbliższych, tych którzy nas wychowali

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)