plecy (1) zrobiłem u nich całe plecy i powiem, że efekt jest :) precyzja i dokładność! Litwin Wszystko na + (1) Wszystko na + Jak dla mnie wszystko na plus.Wykonany tatuaż jest taki jak... Zuza Wow (1) Nie był to mój pierwszy tatuaż, ale pierwsze studio w którym spotkałem się z... Ulvhedinn
świetne studio tatuażu (1) Według mnie idealne studio tatuażu - kreatywny, profesjonalny, doświadczony i... ania Magiczne miejsce! (1) Artyści wspaniali, pełni błyskotliwych pomysłów, wykonanie niezwykle staranne... Fantasmica drogo (1) Ogólnie wszystko w porzadku. Miła atmosfera,sterylnosc na +, intymność.... kobietka tatuaż na stopie sierpień 2013 (1) mój tatuaż jest piękny, jestem zachwycona. Przemiła obsługa i perfekcyjne... Asia tatuaż na nadgarstkach :3 (1) Bardzo polecam Milenę, tatuaż zrobiony szybko i profesjonalnie, wygląda... Paulina To już światowa klasa! (1) Gratuluję zdobycia I-go miejsca na Konwencie Tattoo 2013 w Gdańsku! III-go też! T.K. Tatuaż na stopie 27.05.2013 (1) MOgę tylko wystawić pozytywny komentaż. Tatuaż rewelacja. P. Milena choć... JoannaTczew POLECAM (1) Sebastian wykonał mi pierwszy tatuaż. Jestem Bardzo zadowolony z projektu i... Jacek Polecam (1) 100% satysfakcji, Rewelacyjna atmosfera, super fajni ludzie, mogłabym stamtąd... Sylwka super (1) mistrzostwo świata nic dodac nic ujac artysci pierwszej klasy, Seba to... GREGU Genialna sprawa!! (1) Pełen profesjonalizm, a przy tym bardzo miła atmosfera. Jestem ogromnie... Kaśka TURBO MEGA! (1) LATA DOBREJ PRAKTYKI TATOO...WŁAŚCIWI LUDZIE NA WŁAŚCIWYCH MIEJSCACH...DAJE... Rewelka! (1) Jak zwykle Seba pokazał swoją klasę. Za każdym razem, wychodzę ze studia z... TOOLEK NIE polecam nikomu (17) przekładanie terminów - kilkukrotne. przez 3 miesiące nie mogłem się doczekać... Jacek Mistrzostwo! (1) Mój śliczniutki tatuaż to dzieło boskich rąk Mileny:) Świetna atmosfera i... Magdoria Rafał Suchecki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z dzieła Sebastiana, podjął się trudnego tematu i... Rafał Suchecki Polecam :) (1) Miałam w planach zrobić sobie tatuaż, a ze studia wyszłam z.. małym dziełem... Sylwia