Dorota Żamojta - ocena (1) Blue Alaskan - super projekty graficzne, z pomysłem i wyczuciem. Z pokazaniem... Dorota Żamojta Daria - opinia (1) Moja pierwsza opinia dla firmy była bardzo dobra , zamieszczam ją poniżej,... Daria Całkowity brak profesjonalizmu (1) Zamówienie przyjęte zostało od razu opłacone. Przy odbiorze okazało się, że... ala2007
Omijać z daleka (1) Tragedia, panienka za ladą nie potrafi dopasować wydruku żeby zajął całą... PIotr Inne zdanie (1) Dwukrotnie korzystałam z usług ksero na dworcu. Za pierwszym razem faktycznie... Magda Nie polecam (1) Tak jak poprzednie opinie, brak dzień dobry czy w ogóle słucham w czym pomóc,... Art Jestem bardzo zadowolona, polecam (1) Byłam dziś skserować moją dokumentację medyczną, wszystkie 10 kopii w... K. Sprawna obsługa. (1) Czytam opinie innych klientów i jestem zaskoczona . Przyszłam dzisiaj do... Kinga Radzę unikać i nie marnować swojego czasu i pieniędzy. (1) Nie dość, że drogo (50 gr za wydruk strony, chyba, że wydrukuje się ich... ewelina Fatalna obsługa (1) Nieprzyjemna obsługa- 2 kobiety. Wydrukowali mi kiedyś na kartkach na których... Niezadowolony klient drogie i beznadxiejna jakosc!! (1) Zeskanowalam dwa male zdjecia legitymacyjne i zaplacilam za cos co trwalo 3... malgos Kr - opinia (1) Rzeczywiscie mało przyjemna obsluga, w dodatku wrazenie estetyczne... Kr Bardzo drogie skanowanie (1) Skanowanie jest takim samym procesem jak kserowanie, tyle że nie zużywa się... gość9384 Słaba jakość obsługi (1) bylem prace magistrerska wydrukować i oprawić. kilka razy bo miałem poprawki,... hej karygodna obsługa (2) zamówiłam zdjęcie w sztywnej oprawie. na zamówieniu mam datę odbioru 19 maj... Katarzyna Komorowska