Polecam (1) Firma solidna, bardzo szybkie wykonanie, pomiar dokonany w ciagu zaledwie 2... Pawel Nie doszło do realizacji zamówienia (1) Byliśmy umówieni na pomiar. Na wcześniej ustaloną godzinę nikt nie przyszedł.... zawiedziona POLECAM (1) Współpracuję - korzystam z usług FIRMY kilka lat ::sympatyczna,profesjonalna... D.H.
godne polecenia! (1) Jestem zadowolona ze współpracy. :) Bardzo miła obsługa. Panowie przyjechali,... Kasia z Gdyni polecam (1) szybko i sprawnie, mila obsluga gizmo NIE!!! (1) Pani która przyjmuje zamówienia jest bezczelna. Nie słucha co sie do niej... Dora Różnice w cenie (2) Witam jestem malarzem i zamawiałem w tej firmie ramy do moich obrazów. Trzy... ArtDe POLECAM (1) BARDZO MIŁA OBŁAGU I FACHOWA, SZKŁO KTÓRE ZAMÓWIŁAM JAKO PANELE DO KUCHNIN... B.M Nie polecam, zakład nie szanuje klienta! (1) Zamówiłem lustro w ramie drewnianej. Pani powiedziała, że ma tylko sosnowe,... Radek NIE POLECAM (2) Pani przyjmujaca zamowienia dwa razy mnie "olala" podczas rozmowy, raz... AT