Od brzuszka do maluszka - ocena (1) Polecam agencję Blue Mint! Po przejściach z kilkoma agencjami poziom... Od brzuszka do maluszka Marcin Matuszewski - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z tą agencją. To, co wyróżnia ich... Marcin Matuszewski Monika Hi Dream - ocena (1) Współpraca z tą agencją to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam dla... Monika Hi Dream
DW - ocena (1) Miałam okazję współpracować z agencją BlueMint przez kilka lat i z... DW Ela - ocena (1) Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i doświadczenie. BlueMint pomogło mi... Ela Aneta MOKAbag - ocena (1) Jestem zachwycona współpracą z BlueMint. Ogromna wiedza, doświadczenie i... Aneta MOKAbag Magdalena Depta - ocena (2) Od samego początku korzystania z usług Agencji świetny kontakt i bardzo... Magdalena Depta Renata - ocena (2) Bardzo profesjonalna agencja z ogromną wiedzą merytoryczną. Każda z osób jest... Renata Zadowolony klient (1) Opinia z autopsji. Fachowe i konkretne podejście do klienta. Zaproponowano... Daniel Pomogli mi w rozwoju biznesu (1) Co roku we współpracy z Blue Mint realizuje kampanie AdWords, aby pozyskać... MKreft