Justyna - opinia (2) Niestety nie mogę zgodzić się z wcześniejszymi opiniami. Pomieszczenie gdzie... Justyna Karolina - opinia (1) Zdecydowanie zgadzam się z opinią Pani Justyny. Zależało nam, aby kot był... Karolina Lidia - opinia (1) Najlepsza hodowla mamy z niej trzy koty - dwa abisyńskie i jeden rosyjski... Lidia
Dorota B. - opinia (1) Kotka mieszka z nami od trzech lat - to cudowny i mądry kot. Jeśli miałabym... Dorota B. Kasia - opinia (1) Wspaniali ludzie, cudowne koty i niesamowite miejsce Kasia Bardzo dobra hodowla (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą hodowlę. Naszą koteczkę rosyjską mamy od... Żaneta Szczerze polecam (1) Z czystym sumieniem możemy hodowlę polecić. Kontakt z hodowcą świetny od... Asia Szczerze polecam (1) Z czystym sumieniem możemy hodowlę polecić. Kontakt z hodowcą świetny od... Asia Blue Spirit. (1) Od marca mieszka z nami kotka z hodowli Blue Spirit. Jest jej najlepsza... Katarzyna S. Polecam (1) Od ponad roku jesteśmy właścicielami fantastycznego kotka z hodowli Blue... Dominika Hodowla z pasją (1) Mamy abisyńczyka z tej hodowli. Kotek zdrowy, zsocjalizowany i oczywiście z... Jolanta M Dobra hodowla (1) Hodowla godna polecenia. Ciepła rodzinna atmosfera. Koty żyją w pełnej... Kornelia Włoch Polecam (2) Posiadamy 2 kotki wzięte w odstępie pół roku i niech już to świadczy na... Batruch Łukasz Szczerze polecam (1) Zdecydowaliśmy się na zakup kocurka rosyjskiego z tej hodowli 4 lata temu i... Aleksandra K. Koci dom :) (1) Jak dla mnie najlepsza hodowla kotów w Pl a trochę ich odwiedzilam zanim... Iwonana To jest to miejsce. (1) Zastanawiałam się ostatnio nad wyborem rasy. Trafiłam do tej hodowli i nie... Iwona Godna polecenia w 100% (1) Świetna i fachowa opieka, koty żyją w domu sa traktowane jak członkowie... Iwona Bedner-Włoch Polecam z czystym sumieniem :) (2) Mam dwa kociaki z tej hodowli i jestem mega zadowolona. Ania