Kama - opinia (1) Bardzo dobra firma. Mogę polecić z czystym sumieniem. Kama Maciek - opinia (1) Bardzo profesjonalne mycie okien - panie sprzątające bardzo miłe, jeżeli ktoś... Maciek Zuzanna Malicka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z państwa usługi, pięknie wyczyszczone mieszkanie!... Zuzanna Malicka
Stanisław - opinia (1) Świetna robota, pelny profesnojalizm Stanisław Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi :) Okna umyte bardzo dokładnie, starannie i... Ola Weronika Kowalska - opinia (1) Serdecznie Polecam tą firmę sprzątającą. Przeniosłam się do nowego lokali i... Weronika Kowalska Maria - opinia (1) Ta firma jest cudowna! Osoby sprzątające są niesamowicie sympatyczne, wzorowo... Maria Klaudia - opinia (1) Korzystałam z usług tej firmy z polecenia nie żałuję skorzystam jeszcze nie... Klaudia Kacper - opinia (1) Najlepsze ceny jakie mogłem znaleźć, usługa bardzo dobra. Po wizycie wszystko... Kacper Zuzanna F - opinia (1) Super umyte okna, jestem bardzo zadowolona z usługi! Bardzo polecam i napewno... Zuzanna F Alicja - opinia (1) Skorzystalam z polecenia i sie nie zawiodłam. Okna nigdy nie były aż tak... Alicja Julka :3 - opinia (1) Świetna praca! Jeszcze nigdy nie było takiego błysku. Szybka i sumienna... Julka :3 Martyna - opinia (1) Super firma, nie mam nic do zarzucenia. Obsługa bardzo miła punktualna jak i... Martyna Igor Zdanowski - opinia (1) Usługa bardzo dobrze wykonana, szybko i Panie sprzątające bardzo miłe.Klatka... Igor Zdanowski Julia - opinia (1) cudowna firma sprzatajaca, znaja sie na tym co robia! Polecam!!! Julia Marcin Niewiadomski - opinia (1) Wszytsyko wykonane na tip top w przystepnej cenie . Firma wie jak sprzątać... Marcin Niewiadomski julia - opinia (1) Firma bardzo solidna, punktualna i rzetelna, okna czyste na błysk! Na pewno... julia Olivier - opinia (1) Wszystko wykonane na czas i bardzo profesjonalnie. Na pewno skorzystam Olivier Kasia - opinia (1) Firma zajmująca się porządkiem w naszym bloku i przed nim. Nie mam... Kasia Przemysław - opinia (1) Wszystko wykonane na czas i bardzo profesjonalnie. Na pewno skorzystam... Przemysław