BlueBerry

Salony kosmetyczne Depilacja woskiem

Gdańsk, al. Legionów 54/2

Serdecznie polecam (1) Zamierzałam pojawić się u pani Doroty kilka razy, żeby usunąć przebarwienia i... Zachwycona klientka Serdecznie polecam :) (1) Byłam u Pani Doroty, na zabiegu usuwania rozstępów (biust) mikrodermabrazja +... Karolina Szczerze polecam (1) Moja pierwsza i z pewnością nie ostatnia wizyta. Bardzo miła i fachowa... Marta
Pierwszy i ostatni raz.... (1) Tragiczne podejście do klienta, kąśliwe i aroganckie uwagi. Nie każdy musi... Weronika Rozczarowanie (1) Niestety po kilku wiztytach okazalo sie ze podejscie do klienta jest... T zabiegi na twarz (1) polecam pania Dorote, mila , kontaktowa , staranna, swietne podejście do... gosia Zdecydowanie polecam ! (1) Profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze :) Moje brwi w końcu wyglądają tak... Pani Julka Polecam! (1) Bardzo przyjemne miejsce, łatwy dojazd. Jakość usług na najwyższym poziomie.... Emilia Polecam! (1) Pani Doroto również w tej sposób mogę Pani podziękować za wsparcie i zaparcie... Marlenkah bardzo polecam (1) co prawda jak na razie byłam tylko raz, ale jestem niesamowicie zadowolona.... Marta :) (1) Wkoncu znalazlam kosmetyczke ktorej moge zaufac !!! Specjalistka od brwi :)... Marta Super miejsce! (1) W końcu znalazłam miejsce dla siebie! Przemiła Pani kosmetyczka, która... Marta Polecam (1) Polecam ten gabinet, jakość usług na wysokim poziomie, bajeczny klimat... Magda Tanio i profesjonolanie :) (1) Po namowie Pani kosmetyczki na kurację kwasami, mimo początkowej niechęci (... Alicja Wspaniała kosmetyczka! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani Doroty. Moje brwi w końcu zostały... Marta Cudeńko w branży (1) Kameralny i cichy gabinet - idealny dla faceta. Duży plus za możliwość... Piotr zabiegi na twarz i henna (1) Korzystam z usług Pani Doroty od 4 miesięcy, jestem bardzo zadowolona, moja... iza Gorąco polecam (1) Wreszcie ktoś kto doprowadził moją twarz do porządku :) Profesjonalizm... Joanna Pierwsza wizyta (2) u Pani Doroty byłam po raz pierwszy. Wrażenia pozytywne, brwi po hennie... Kasia Polecam salon w 100%! (1) Od razu widać, że kosmetologia jest pasją pani kosmetyczki, zawsze w dobrym... Marta