marcel - opinia (1) Nie polecam, brak profesjonalizmu, skóra przeorana, tatuują krzywo.w studio... marcel Pan Adam - najlepszy tatuator! (1) Dziękuję panu Adamowi za przepiękny kolczyk w nosku! Majstersztyk! Przekłucie... Monika JEDNYM SŁOWEM "ARCYDZIEŁO" (1) PODZIĘKOWANIA ZA 3 GODZINY SIEDZENIA NA FOTELU I EFEKT KOŃCOWY.RODZINA... ANTI
miło i przyjemnie (1) Serdecznie wszystkim poleca korzystałem zarówno z usłógi kolczykowania i... aza profesjonalnie (1) wykonałam dwa małe tatuaże i jestem jak najbardziej zadowolona. nie mam... makkaresh Rewelacja !!! (1) W tym roku zrobiłam już dwa tatuaże w tym studio, jestem bardzo zadowolona.... silverka79 Rafik - opinia (1) profesjonalne, szybko, obsługa spoko polecam! i pozdrawiam Rafik Polecam! (1) W tym studiu zrobilam sobie juz 2 tatuaze z ktorych jestem w 200 %... Natalka :) (1) ja jestem osobiscie bardzo bardzo zadowolony zrobilem dzis tam sobie tattoo... korcik super salon (1) Zrobiłam sobie w tym salonie kolczyk w pępku oraz intymny, jak również jeden... Anusia pełen profesionalizm (1) miła i profesjonalna obsługa najtańsze kolczykowanie w trójmieście. Naprawdę... zadowolony klijęt SUPER WYPAS (1) Bardzo miły klimat, Wojtek w dziarach jest rewelacyjny. Bardzo kontaktowy... Ola