Szybko i sprawnie (1) tak jak w tytule, Pan przyjechał do mnie sprawdzil na miejscu o co chodzi z... Sylvek Ania - opinia (1) Bardzo dobry serwis! Pan serwisant przyjechał i zabrał komputer do naprawy, a... Ania POLECAM :) (1) bardzo uprzejma i pomocna obsługa. zostałam szczegółowo poinformowana o... ania
POLECAM (1) polecam wszystkim tę firmę, jestem bardzo zadowolony z usług, profesjonalna... klient Super serwis! (1) Ekspresowa wymiana matrycy. Tanio, solidnie i do tego przemili panowie... Ania Strona www (2) Po raz kolejny panowie z Blumar PC pokazali, czym jest profesjonalna obsługa... Aleksandra Polecam! (1) Polecamy gorąco wraz z żoną tę firmę Mariusz Rewelacja! (1) Podzielam wszystkie pozytywne opinie innych użytkowników i z czystym... M. 100 % zadowolenia (1) Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny, miła obsługa. Krótko mówiąc: serwis... ewa PROFESJONALIZM (1) Nie jestem w stanie znaleźć złej strony tej firmy, im chyba ewidentnie zależy... Mariusz Brzostowski Gwarancja zadowolenia! (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. Korzystałem już nie raz z usług firmy... Antek Polecam - firma godna zaufania (1) Informatyk z Blumar był u nas kilkakrotnie, pomagał w różnych kwestiach - od... Aleksandra 100% PROFESJONALIZMU (1) Zadzwonilem do serwisu w sprawie wymiany matrycy w laptopie. Szybki kontakt i... Konrad Zadowolony klient (1) Postanowilem napisac komentarz, poniewaz dawno nie bylem tak zadowolony z... Łukasz Polecam z całego serca ! (1) wspaniały serwis! Jest to jedyny serwis( a wzywałam rożne), który uczciwie... Tomasz Krawiec Nareszcie profesjonalny serwis (1) Często miałam problemy z komputerami w domu, wzywałam wielu informatyków i... Katarzyna Rzetelny serwis! (1) Szczerze polecam! Miałem problem z komputerem, zadzwoniłem, umówiłem się z... Darek