Bo LEJDIS muszą się trzymać razem !!! :D

Zacznę od tego,że ZDAŁAM EGZAMIN ZA PIERWSZYM RAZEM:* Do Lejdis School trafiłam przypadkiem i nie żałuje ani chwili tam spędzonej!Bardzo ciekawie i w miłej atmosferze prowadzona teoria przez Marysię:) Byłam też na jednych zajęciach z teorii i na 2h jazdy u Janka – dużo śmiechu, nauki i śmiechu:D Janek, dziękuje za rękaw!;) Jeśli chodzi o instruktorkę,zależało mi na kimś,kto ma zmienne godziny pracy.Tak trafiłam na Edytę...i już się z nią nie rozstałam:* Dużo nauki,połączonej z humorem i pogaduszkami:) Nauczyła mnie wszystkiego co powinnam umieć i jeszcze więcej.Ja uważam że nie byłam dobrym materiałem na kierowcę,przez pierwsze 10h jazdy toczyłam się 30 km/h,bo się bałam:P.Jej cierpliwość do mnie była bezgraniczna:* A co najważniejsze bardzo we mnie wierzyła i powtarzała„zdasz za pierwszym razem, nie ma innej możliwości”.Nie wierzyłam dopóki nie usłyszałam„wynik egzaminu jest pozytywny”:)Takich jak Edyta to ze świecą szukać, a i tak się nie znajdzie!Ciepła, miła, wyrozumiała…Jest to osoba na odpowiednim stanowisku,która kocha to co robi,ma dużo cierpliwości i do każdego podchodzi indywidualnie :)Edytko, tęsknie Tobą i za naszą 2jeczką!:D
P.S.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bo LEJDIS muszą się trzymać razem !!! :D

Małgosiu mi równie smutno bez Ciebie, ale przecież zobaczymy się jeszcze na pewno ;)Takiej jak Ty- nie jak ja- ze świecą szukać, dobra, myśląca o innych, wzór dla dzisiejszej młodzieży no i bardzo pojętna uczennica :) Czas spędzony z Tobą to czas przemiły i nie do ocenienia, całuję i bardzo, bardzo serdecznie pozdrawiam oraz raz jeszcze gratuluję. Zasłużyłaś bezsprzecznie :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0