Bo ja tańczyć chcę

Temat dostępny też na forum: Towarzyskie
Szukam dziewczyny lub kobiety, z którą mógłbym potrenować taniec w parze, tak aby nabrać pewności siebie na parkiecie. Nie chcę iść na kurs tańca, bo nie zależy mi na opanowaniu bardziej zaawansowanych stylów tanecznych, prosząc do tańca na imprezie nie będę przecież pytał, czy dziewczyna zna kroki salsy :) Po prostu chcę nabrać swobody w popularnym na zabawach najprostszym stylu disco fox, znanym w Polsce również pod nazwą dwa na jeden. W Internecie nie znalazłem żadnej oferty takiego kursu w Trójmieście (w innych miastach są), poza tym nie jestem przekonany, czy do osiągnięcia zadowalającego wyniku koniecznie potrzebuję kursu.

Mam możliwość skorzystania z lokalu o odpowiedniej do ćwiczeń przestrzeni na Kamiennej Górze w Gdyni. Mieszkam w Gdyni, ale pracuję w Gdańsku, więc w zasadzie mogę się spotykać w każdej części Trójmiasta. Wstępnie powiedzmy, że w miarę możliwości interesuje mnie jedno spotkanie w tygodniu.

Zapraszam serdecznie do składania propozycji w tym temacie lub na numer GG 683844.

Pozdrawiam,
Maciek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bo ja tańczyć chcę

Masz pecha. Jestem mężatką. Niestety...Moim marzenie jest tanczyc do upadłego . Niewazne jak. nieważnie kiedy... Mój mąż... szkoda gadać, tylko imprezka z kumlami. Z wódeczką na pierwszym planie. A gdzie ta ukochana kobieta? Naprawde tańczyłabym....

jeżeli chodzi o "demobil" to chyba bardziej pasuje ten post wyżej ;))))

potancze z Tobą tylko czy Tobie chodzi napewno o taniec ...

oj to mi "zalatuje" jakimś krwiożerczym i napalonym superzboczeńcem, który poluje na łatwowierne i naiwne dziewice... ;)))))))

ech, Gizmo, swój swojego pozna, co?:P

Cześć,

Ja też szukam partnera do tańca. Jakby co, czekam na kontakt.

Pozdrawiam, isla

Ja tez bym sobie potanczyl...

No i co z tym tańcem?

Ja tam też tańcze zawsze do rana:P nie po to sie idzie na imprezki żeby chlać:P Także jak jakieś panie chcą tańćzyć to zgłaszać sie do mnie:)

Ja też szukam tancerya do duetu i formacji : hip hop, new style. W wieku 17-20 lat, Najlepiej z okolic gdyni, Redy, Rumi lub Wejherowa. Pisać justyna_2991 interia.pl

Inne tematy z forum

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....