Bo nauka to przyjemność...
Słyszałem że bardzo trudno zdać egzamin na prawo jazdy... Możliwe, ale nie po kursie w Euromoto, zdałem go za pierwszym razem!!! W dodatku taniej niż w innych ośrodkach. Bardzo podobała mi się kadra w ośrodku, instruktorzy starają się przyswoić jak największy zasób wiedzy i robią to w pełni profesjonalnie!!! Nawet przez chwilę nie czułem się zaniedbany, nie mówiąc ze do każdej osoby podchodzą z odpowiednim zaangażowaniem. Po pierwszej godzinie jazdy wiedziałem że to będą dobrze wydane pieniądze. Moim instruktorem była pani Daria, jest to ciepła i wesoła kobieta, nie wyobrażam sobie kogoś innego na jej miejscu. Kiedy kończyłem jakaś godzinę nie mogłem się doczekać następnej. Jest niesamowicie cierpliwa i odpowiada na każde pytanie, jeśli coś nie wychodziło zawsze znalazła sposób na wyjście z sytuacji, co skutkowało zdaniem egzaminu za pieszym razem! Nigdy bym nie przypuszczał że nauka może być taka przyjemna i wesoła. Od razu widać było ze robi to co kocha i wychodzi jej to niesamowicie dobrze. Zrobiło mi się smutno, kiedy zdałem sobie sprawę ze jeżdżę już ostatnia godzinę, aż czegoś brakuje... Dla mnie była to po prostu niesamowita przygoda, pozdrawiam.. (dust in the wind...) :-)