Boazeria lakierowana

Chciałabym pomalować starą, lakierowaną boazerię. Problemy: nie chciałabym jej szlifować tylko nanosić od razu farbę , np. w kolorze pistacji.... Jakiej farby mam użyć aby w miarę dobrze kryła, dosyć szybko schła i najważniejsze - aby nie śmierdziała. Metraż przedpokoju spory i kształt litery L. Może ktoś mi pomóc : ) ? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Boazeria lakierowana

ja bym to gu... wyp.... ale w castoramie doradzą jakiej farby użyć żeby zrobić super salon pod wynajem dla studentów .

Przerabiałam ten temat, ale też radzę się pozbyć boazerii. Za dużo z tym roboty .Po zdjęciu były tam kilogramy kurzu.

Zamiast boazerii można dać ścianę dekoracyjną imitującą drewno, a wygląda to o niebo lepiej , w voxie widziałam coś takiego.

Dobrze,że wspomniałaś o tym że przedpokój ma kształt litery L. Bez tego odpowiedż jest nie do ogarnięcia...... K*wa skąd się biorą takie pustaki....?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

wiertarko wkrętarka jaka? (37 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?