Agata - ocena (1) doradztwo na medal, pomoc w montażu, duży wybór fotelików Agata Paulina - ocena (1) Niesamowita obsługa sklepu! Jednak pozytywne opinie w necie w 100%... Paulina Izabella - opinia (1) Rewelacyjny sklep z fotelikami i wózkami w Gdańsku! Każdy przyszły rodzic... Izabella
Alicja K. - opinia (1) Najlepszy sklep z wózkami i fotelikami w Trójmieście. Polecam przyszłym i... Alicja K. Świetny i profesjonalny sklep !! (1) Sklep bardzo dobrze wyposażony , jest w czym wybierać. Jeśli chodzi o obsługę... MagdalenaG Potwierdzam Mistrzostwo (2) Jestem specjalistką w dziedzinie handlu, dużo wymagam od sprzedawcow .W... Agata Dziękuję za polecenie (2) Koleżanka poleciła mi salon BoboWózki ponieważ była oczarowana perfekcyjną... Jolanta Serdecznie polecamy ! Przemiła obsługa (2) Byliśmy z mężem wczoraj po wózek. Okazało się, że kupiliśmy inny niż... Karolina MŁ - opinia (4) Fachowość na najwyższym poziomie, cenne spostrzeżenia i rady w trakcie... Pan z wręcz encyklopedyczną wiedzą o wózkach (1) Gdy weszliśmy do salonu było dużo ludzi ale to co zobaczyliśmy i... Jola z Sopotu P.Karolina -doradca (1) Polecam doradce P.Karoline .Odpowie na wszystkie pytania .Wiedza na temat... klient Polecam (1) Kilka dni temu kupiłam wózek spacerowy. Jestem bardzo zadowolona z... Katarzyna Nie polecam!!! (1) Obsługa miła i uprzejma przed zakupem i w trakcie realizacji ale jeśli... Klientka Rewelacja-polecamy (1) Wraz z mężem należymy do ludzi bardzo wymagających- jesteśmy "belframi". Za... Nina i Stanisław Polecam (1) Super mila i fachowa obsluga, szczegolnie polecam Pana Mirka, mile podejscie,... Monika Bobo Wózki Gdańsk - zdecydowanie polecamy (1) Pierwszy nasz kontakt z tym sklepem był rok temu przy zakupie wózka dla... Alicja i Mateusz z Wladyslawowa wspaniała obsługa (1) Wspaniała obsługa,miła atmosfera i wspólne działanie - to główne atuty salonu... Irena Sklep godny polecenia (1) Brawo, obsługa jest rewelacyjna, przedstawiają kilka wózków różnych firm w... Dominika Polecam! (1) Jako przyszła mama chciałabym polecić wszystkim przyszłym rodzicom zakup... przyszła mama Rewelka - polecam (1) Salon zaraz na wejściu zrobił oszałamiające wrażenie. Miła i fachowa obsługa.... Ania z Wrzeszcza