Bobowózki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Hej,mam pytanko odnośnie tego sklepu - wiem,że do Rumii jeszcze się nie przenieśli (i chyba przestanę na to czekać),a gdzie teraz jest ten sklep, kompletnie nie znam Gdyni :-) w jakich godzinach jest otwarty i czy obsługa jest w miarę "pomocna"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bobowózki

Ja byłam w tym sklepie w Rumi miesiąc temu, ale kurcze nie pamiętam ulicy, wiem że jest to jedna z przecznic od Żwirki i Wigury (chyba Żeromskiego ale nie daje głowy). Najlepiej bedzie jak do nich zadzwonisz i się dokładnie dowiesz. Z tego co wiem to już przyjmują klientów
Sklep się mieści w dużym domku jednorodzinnym po lewej stronie ulicy.

Co do obsługi, to sprawa bardzo indywidualna.
Ja wózek kupowałam (jeszcze w sklepie w Gdyni), to dokładnie wiedziałam jakie zalety musi mieć. Trafiłam na kobietke, co niestety nie miała za dużo do powiedzenia i trzeba było ciągnąć ją za język by udzieliła więcej informacji, mimo że była bardzo uprzejma i miła.
Ale koleżance doradzili i jest zadowolona z zakupu:)

A ja zrobiłam tak: obejrzałam wózek w Mama i ja, juz wiedzialam jaki chcę a potem zamówilam przez net w Bobowózkach, bo tam taniej wychodziło, a przesyłka kurierska i tak jest gratis.

Byłam w Bobowózkach w Rumi jakieś 2 tygodnie temu. Najpierw zadzwoniłam do nich i babka powiedziała kiedy najlepiej przyjechać. Sklep mieści się na ul. Żeromskiego 32.Można spokojnie obejrzeć wózki i foteliki. Co do obsługi to my trafiliśmy na bardzo fajną babkę, która potrafiła nam wszystko opowiedzieć o danym modelu (w Akpolu babka leciała po instrukcję do wózka i nie miała bladego pojęcia jakie foteliki do niego pasują- generalnie byl;iśmy lepiej od niej poinformowani :-( ).

czyli sklep w Rumii jest już otwarty??

Tak oficjalnie to nie ale można oglądać asortyment. Też byłam zdziwiona :-)

no to super,do Rumii mi wygodniej podjechać :-) Ja mam upatrzony wózek,którego niestety nie ma w żadnym innym sklepie, a bez obejrzenia na żywo przez neta nie kupię. Ale może w tym tygodniu uda mi się w końcu obejrzeć mój "ideał".Dzięki za odpowiedzi.

Potwierdzam,że można już wpaść do bobowózków i mimo, że jeszcze nie jest oficjalnie otwarte nie robią problemów (mimo,że nie umawiałam sie wcześniej,tylko tak na spontana tam zajechaliśmy).Obsługa bardzo miła i dosyć pomocna,chociaż ja jechałam obejrzeć konkretny wózek (Herqules Razor 6 Spin),więc nie potrzebowałam rady tylko konkretnych o nim informacji. Ponieważ były już tylko 2 sztuki,to od razu zamówiłam (następna dostawa dopiero w sierpniu,a wtedy mój synek już bedzie z nami). Jutro przyjedzie kurierem i już się nie mogę doczekać,Wrzucę do rankingu wózków moją opinię,jak już się na niego dosyć napatrzę:-)

a ten sklep w Gdyni jest??
jeśli tak to gdzie?

up

w Gdyni już nie ma. Tylko Rumia ul. Żeromskiego 32.

a niech to .....
a wie ktoś w jakich godzinach otwarty jest ten sklep?

Tak jak pisałyśmy wcześniej,on nie jest jeszcze oficjalnie otwarty (np.nie można płacić kartą:-),nie mam pojęcia do której godziny można kogoś tam zastać. Ja byłam ok.12 w dzień powszedni i nie było problemu. Najlepiej jednak zadzwonić i się dowiedzieć dokładnie.

aha a macie jakiś nr tel?
bo aj z Wrzeszcza to wolę się umówić, żeby nie jechać na marne