Solidna Marka (1) Z cateringu BodyChief korzystam od dwóch miesięcy i jestem zadowolony z... Carlos POFESJONALNA STRONA I... na tym koniec (1) Jedzenie - bardziej niż przeciętne, jałowe; nie zawsze świeże warzywa; przez... MM Najlepszy smak (1) Najlepsza dieta bezglutenowa jaką testowałam. Największy plus za smak,... Ann
Bardzo słabo i nieświeżo (1) Po próbnych 4 dniach postanowiłam dalej nie kontynuować zamówień w Body... eMem niekompetencja (1) 1. Po dwukrotnym "proszeniu się" (również w formie pisemnej w informacji do... ŻJ Moja ocena po dwóch tygodniach diety to 4 (1) Potrawy zapakowane b. profesjonalnie i wygodnie. Dostarczone na czas pod... Gosia Schudłam (1) Nie mam czasu na gotowanie, więc układanie jadłospisu przez dietetyka w moim... Maria najlepszy stosunek ceny do jakosci (1) Zamawiam od 3 miesiacy. Wczesniej probawalem innych firm i wracam zawsze do... robakk Pozytywnie (1) Patrząc na poniższe komentarze, może ja jestem mniej wymagający. Mi dania z... Johny Rozczarowanie (1) Korzystałam z Body Chiefa czterokrotnie; raz przez 4 dni, raz przez 5 dni i... rozczarowana jedzenie poprawne (1) jedzenie urozmaicone w porównaniu z innymi cateringami ale...kilka razy były... Emilia Poprawnie, ale bez rewelacji (1) Korzystałam z cateringu w Body Chief kilkukrotnie. Jakość potraw,... Jolanta Wszystko ładnie pięknie, ale ... chyba nie do końca (1) Zamówiłam sobie dzień próbny diety bezglutenowej 2000 kcal. Wszystko pięknie... jedzeniomaniaczka Całkiem smacne, ładnie zapakowane, ale... (1) Korzystam już drugi tydzień i jestem całkiem zadowolony chociaż zdarzyły się... M. Jedzenie i obsługana plus !! (1) Korzystam z Body Chiefa od kilku miesięcy, jedzenie pyszne, dostawa na czas,... Agata