Paulina - ocena (1) Żenująca obsługa klienta, kierowcy nie wywiązują się z obowiązków, po chyba 7... Paulina Monika - ocena (1) Ja jestem bardzo zadowolona, wszystkie posiłki smaczne , zróżnicowane, bogate... Monika Jan - opinia (1) Pierwsze zamówienie. W pierwszym dniu kurier nie dostarczył diety, firma po... Jan
Sandra - opinia (1) To moja czwarta firma którą próbuję. Ceny nie są niskie, ale nie mam do czego... Sandra super (2) jak na razie bomba, zarówno menu, jakość jak i kaloryczność rem brak posiłków (2) W dniu dzisiejszym miała być dostarczona do mnie paczka z dietą. Niestety nie... Mateusz Bujak radioglowa (2) Podczas składania zamówienia na stronie bodychief określamy przedział czasowy... zawiedziona wcale nie polecam (1) Pierwsze co to chcialbym powoedziec ze zatrudniacie niekompetentych ludzi do... Wiktor Rewelacja, 10/10. Obsługa, jakość jedzenia i smak, super. (1) Dawno żadna firma nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. Zdrowe, ale i... Aniela Wjeżdża jak Pekin! (1) Posiłki wyglądają zdecydowanie powyżej tego co oferuje większość konkurencji,... Pitero Polecam !!!!! (1) Najlepszy catering !:) polecam szczerze. Jedzenie bardzo smaczne, dostawy... Katarzyna.W NIE POLECAM!!!!! (1) Majac na rynku taka konkurencje firma powinna wieksza wage przywiazywac do... Barbara Godni polecenia (1) Dietetycznie, na czas, a co równie ważne smacznie! Godni polecenia! Kasia BARDZO DOBRE JEDZONKO (1) Gorąco polecam jedzonko od Body Chief! Bardzo dobrze skomponowane posiłki,... Paulina T bardzo dobre jedzenie (1) zamówione jedzenie było na czas, jakościowo bardzo dobre produkty, jedynym... Anna Super catering. Polecam!!! (1) Catering godny polecenia:) Ania Catering (1) Rewelacyjne potrawy po których nie ma uczucia głodu, różnorodność dań,... Marta Super sprawa dla ludzia w biegu (1) Nie mam czasu gotować. Jestem strasznym korposzczurem. A po pracy biegnę na... Stan Nie polecam (1) Jedzenie dostałam w pogniecionej i brudnej torbie- jakby swoje już... Sylwia Najlepszy katering - przepyszne jedzonko. (1) Polecam! - Pyszne, zdrowe jedzonko, wygląda także smakowicie. Aga sztymelska