Siłownia dla każdego (2) To co sprawia że ten club się wyróżnia to kadra oraz przyjazna atmosfera.... Anna fajnie nie jest:( (1) Graliśmy tutaj w tenisa 2 razy w tygodniu przez niespełna 3 miesiące. Hala... MACIEJ Nie polecam (1) Nie polecam zajęć u Darii!!!!!! Gosia
Mega fajna nowa hala tenisowa i siłownia (1) Polecam całkowicie nową halę tenisową w Body Clubie na Żabiance przy stacji... Karol Dz. Polecam !!! (1) Długo szukałam porządnego klubu, w końcu znalazłam więc mogę polecić z... Gosia R-B Body Club (1) Korzystałem z kortów tenisowych, zadaszony widać, że nawierzchnia nowa. Gra... Paweł SUPER HALA TENISOWA (1) Grałem u nich na nowej hali tenisowej - JEST MEGA!! Ogrzewana, oświetlenie... Marcin Super klub (1) Mam małe doświadczenie w ćwiczeniach na siłowni i miałam duże obawy przed... Ewa Super, polecam każdemu (1) Super siłownia, super atmosfera. Widać, że właściciel wkłada całe serce w... zadowolona Hala - opinia (1) Sympatyczna obsługa, Pani Ania i jej mąż bardzo mili, wyposażenie bardzo... Hala opinia (1) Polecam,miło,profesjonalnie,blisko SKM.PRZYJEDŹ maryla super oferta (1) Często korzystam z siłowni i fitness. Jestem bardzo zadowolona. Bogata oferta... Danuta Nowa Hala Tenisowa (1) Jestem Klientką Body Club i gram na nowej hali tenisowej - dostępnej w... Joanna FITNESS I SIŁOWNIA GORĄCO POLECAM ! (1) Z ogromną przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz o tym klubie. Jest to... Pyza POLECAM:) (1) Zachęcił mnie do przyjścia tutaj kupon citeam i odległość od domu:) Chodzę na... M. taniec brzucha, fit ball (1) zaczęłam tam chodzic i nawet jest fajnie.Kameralnie kilka osób zaledwie w... Kasia Sporo zmian. Tylko na lepsze. (1) Sporo, sporo, sporo zmian. I wszystkie na plus! Odnowione kible i szatnia.... Piotr Świetna siłownia! (2) Dużo obciążenia (raczej nie zabraknie ;) i dobry klimat - starej siłowni dla... Duży Bardzo słaby standard (2) Dobra lokalizacja oraz przystępność cen to niewątpliwie największe ale i... Syj Ja niczego więcej nie potrzebuję. (1) Napiszę zupełnie szczerze! Chodzę z przerwami na tę siłownię od 2006 roku. W... skarpy