Body LAB masaż leczniczy

Salony masażu Rehabilitacja

Gdańsk, Adama Mickiewicza 1/3

Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. nowatorskie podejście do masażu ,... Alicja Mistrzowska terapia (1) Miałem już doświadczenie z wieloma salonami masażu: Wszystkie te tzw.... Kuba Rewelacja! (1) Pełen profesjonalizm. Gabinet godny polecenia. Krzysiek
Dziękuję (1) Ból odszedł w niepamieć po 3 latach walki z nim. 2 zabiegi i jak... Grzegorz Te nieszczęsne barki (1) Kolejny raz barki odmówiły posłuszeństwa ale dzięk pani Magdzie w szybkim... Jola Ręce które leczą (1) Tytuł żartobliwy ale Magda, która tu pracuje żartów z pracy sobie nie robi.... Marcin ŚWIETNY MASAŻ (1) Udałam sie na masaż do Madzi z kontuzją barku, masażystka bez problemu... Angelika :) ręce, które leczą (1) Polecam Body LAB, masaże są bardzo skuteczne. Bolały mnie chyba wszystkie... Radek Masaż- Rehabilitacja i relaks (1) Byłam w BodyLab i na masażu-rehabilitacji i na relaksie- obydwie opcje są... Basia Dla tych, co pracują przy komputerze (1) Dużo pracuję przy komputerze. Z tego też powodu często pojawiają się u mnie... Darek Przyjemne z pożytecznym (1) Polecam masaż leczniczy w połączeniu z gorącymi kamieniami. Masaż tkanek... Karolina Masaż tkanek głębokich (1) Jestem zawowodowym kierowcą, w aucie spędzam większość roku. Cierpi na tym... Kuba Masaż (1) Z powodu wymagającej pracy często cierpię na napięcia w obrębie obręczy... Aleksandra Pelen profesjonalizm! (1) Przyszlam do gabinetu ze skreconą kostką a Magda zalozyla mi kinesio tapy... Dominika Polecam! (1) Polecam terapię tkanek głebokich. Miałem przyjemność już sprawdzić. Bardzo... Archi W migrenowych bólach głowy (1) Masaż karku i szyi zawsze pomaga mi w migrenowych bólach głowy. Korzystam... Marta Zdecydowanie polecam! (1) !!! Ręce które leczą :D Magda mnie uratowała i bardzo szybko przywróciła do... Bartek Hubert - opinia (1) Szczerze Polecam !!! Pani Magdalena ma wszystko czego oczekuje czyli... Hubert Polecam gorąco! (1) Masaż został wykonany w pełni profesjonalnie a co najważniejsze pozostawił... Rafał