Body Mind

Salony kosmetyczne Depilacja woskiem Paznokcie

Gdańsk, Lawendowe Wzgórze 16

Małgorzata - opinia (1) polecam :) Jestem mega zadowolona z jakości i obsługi w salonie Małgorzata Kasia - opinia (1) Masakra .byłam na dopelnianiu rzęs. Pani miała doczekać 3,4 do 1.okazuje się... Kasia Polecam to za mało. Ty koniecznie musisz poznać to miejsce. (1) Salon Body Mind poznałam rok temu. I wiecie co? To najlepsze miejsce jakie... Aleksandra P.
Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Salonie;) niestety musiałam czekać ponad... Ania Dziewczyny warto! (1) Byłam na zabiegu z kwasem migdałowym i na pewno wrócę po jeszcze . Zabieg... kasia Zawsze z chęcią wracam i wychodzę z szerokim uśmiechem na twarzy. (3) Jak napiszę, że pełen profesjonalizm to będzie nudne … ha haha, ale tak... Iwona Rewelacja (1) Bywałam już w wielu salonach kosmetycznych w całym Trójmieście jednak z tak... Merry Super! Polecam każdemu! (1) Właśnie wróciłam do domu z peelingu kawitacyjnego. Pierwszy raz korzystałam z... Aga :) Polecam szczerze (1) Jestem bardzo zadowolona z usług P.Małgosi. Polecam bardzo, podejście do... Ola POLECAM (1) Witam, Polecam ten salon z czystym sumieniem. W końcu ktoś wie, że... M.K. Swietna obsluga (1) Zadko dobra cena idzie w parze z tak przyjemna i profesjonalna obsługą.... Aneta