Pracownia Fryzjerska Boetcher

Fryzjerzy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 470

Magda - opinia (1) Pani Anetko, nie potrzebuje Pani reklamy bo jest Pani the best. kochamy Panią... Magda Wracam tam (1) Odkryłam ten salon przypadkiem. Ale po wielu wizytach w różnych innych z... Anna Super! (1) Bardzo polecam! Korzystam, zawsze wychodzę zadowolona. Wizyta tam, to... zet
Daga - opinia (1) bardzo, bardzo przyjazna atmosfera, ale drogo, niestety. Daga Polecam (1) Polecam panią Anetę, zawsze miło mi pójść tam na podcięcie, uczesanie. Ceny... anax polecam (1) Polecam całym sercem - fryzjer od którego (a właściwie od której:)) wychodzę... Olala Jak zwykle - zachwycona! (1) Nigdy jeszcze się na Pani Anecie nei zawiodłam. Z akażdym razem wychodze z... kazzia REWELACJA (1) Pani Aneta jest wspaniała :)))) , wyczarowała i fryzurę , która spawiła... bea Agnieszka - opinia (1) Jestem stałą klientką pani Anety od kilku lat i pozostane nią na zawsze :)... Agnieszka fryzjerka z powołania (1) Znalazłam salon Boetcher właśnie na tej stronie i postanowiłam zaryzykować -... marta Mój ulubiony salon :) (1) Kilka tygodni temu ja i moja siostra byłyśmy u pani Anety na czesaniu...Po... Madzia super ----- polecam!!!! (1) salon jest świetny, bardzo dobra obsługa, włosy świetnie strzygą - normalnie... swilczek