Bóle podbrzusza 3 miesiące po porodzie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam,
3 miesiące temu urodziłam synka,poród naturalny. Nie miałam znacznych dolegliwości podczas połogu, a od kilku dni mam pobolewania w dole brzucha takie jak przed okresem. Dodam że od zaczełam drugie opakowanie Azalii. Czy któraś z Was może miała podobne objawy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bóle podbrzusza 3 miesiące po porodzie

tak z tym ze ja je mialam ok 5-6 tyg po porodzie i dostalam okres ;/ po obu porodach tak mialam :( i oba naturalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dziś miałam jakieś takie pobolewanie jak przed okresem, ale to chyba była niestrawność, bo po godzinie minęło i okresu nie mam. Rodziłam przez CC, 53 dni temu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jest normalne,bo macica się kurczy,a jeszcze jak się karmi to takie pobolewania świadczą o produkcji mleka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...