Tak powinno być (1) Nic dodać, nic ująć - obsługa profesjonalna, doradztwo również. To na co... Bolo Pełen profesjonalizm (1) Zakupiłam drzwi zewnetrzne i wewnterzne do nowo powstałego domu i jestem... Madziasza masakra (1) zarówno pracownicy sklepu jak i Montażu bezczelni i aroganccy .nie polecam oburzony
Nie Polecam (1) Obsługa w sklepie ok , termin realizacji mimo zapewnień ( do 6 tyg) i tak... niezadowolony REWELACJA! (1) Pełen profesjonalizm! Przemiła obsługa, konktetna i fachowa pomoc w... Barbara z Gdyni ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Bardzo mila obsługa, towar zgodny z zamówieniem, szybko, fachowo przede... Karolina wszystko super (1) nie rozumiem negatywnych komentarzy o firmie, przemila i rzetelna obsluga,... Andrzej z Gdyni Zdecydowanie polecam (1) Towar zgodnie z zamówienie.Miła obsługa, fachowe a przede wszystkim terminowe... Zadowolony klient Tragedia (2) Pani z obsługi to absolutna pomyłka, podejście do klienta jak za komuny, przy... wystraszona konwalia - opinia (2) brak kompetencji,arogancja kierownika sklepu i wykonawców na najwyższym... konwalia POLECAM! (1) Firma kojarzy mi sie z krzakiem...ale tylko ze wzgledu na przepiekny ogrod... zadowolony klient Szybka akcja (1) Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie i konkretnie. Zamówione żaluzje do... Maciej Proszę zostawić numer telefonu, wyjaśnimy i oddzwonimy ! A kuku (1) Najpierw rodzice później ja korzystaliśmy w przeszłości wiele razy. Jakość... Mieszkaniec Grabówka Pełen profesjonalizm (1) Korzystałam z usług firmy BONA (prywatnie i firmowo) i polecam z czystym... Aleksandra poelcam innym (1) Jestem bardzo zadowolny z usług firmy Bona. Postanowiłem zrobić niespodziankę... Arni. arogancja (1) po zgłoszeniu reklamacji nie otrzzymałem terminu wykonania interwnncja... henryk walkowski solidna firma (1) Solidna firma, godna polecenia lysystefan