Gosia - ocena (1) W salonie panują bardzo przyjazna atmosfera. Panie mega profesjonalne.... Gosia Ela B - ocena (1) Profesjonalne i przemiłe dziewczyny. Jestem mega zadowolona z ich zabiegów i... Ela B Julia - ocena (1) Profesjonalna obsługa, cudowne miejsce z niesamowitą energią! Julia
Ola - ocena (1) Super salon, dobra atmosfera, piękne wnętrze i kompetentne kosmetyczki :) Ola Aneta - ocena (1) Najlepsze salon w jakim kiedykolwiek byłam. Profesjonalna obsługa i wysokiej... Aneta Agnieszka - ocena (1) W salonie panuje fantastyczna atmosfera, a usługi są wykonywane na najwyższym... Agnieszka Joanna S-L - ocena (1) Najwspanialsze, rzetelne profesjonalistki ktore dbaja o ciepla atmosfere,... Joanna S-L Danuta - ocena (1) Uwielbiam to miejsce. Usługi na najwyższym poziomie i ludzie, którzy robią to... Danuta ewamroczek10@wp.pl - ocena (1) Pełen profesjonalizm wszystko na najwyższym poziomie.Panie bardzo miłe. ewamroczek10@wp.pl Jarosław - ocena (1) Super atmosfera. Super dziewczyny. Jakość usług na najwyższym poziomie. Polecam Jarosław Ela - opinia (1) Przemiła i profesjonalna obsługa. Jestem zachwycona zabiegami u obu Pań i z... Ela Paulina - opinia (1) Dziewczyny posiadają bardzo dużą wiedzę , którą potrafią przekazać w... Paulina Super! (1) Dziewczyny jesteście genialne! Uważam ze każdy kosmetolog powinien znać... Jarosław