Borowa Ciotka

Jedzenie na wynos Kursy kulinarne Catering

Gdynia, al. Zwycięstwa 36/108

jakwspak - opinia (1) Zamówiłem duży catering na święta. Wszystko bardzo pyszne. Wędliny z wędzarni... jakwspak były konsument - opinia (1) Dawno już, skuszona dobrymi opiniami chciałam zamówić tu jedzenie, co... były konsument Hanna - opinia (1) Polecam Borowa Ciotkę ;) kuchnia bardzo smaczna właścicielka przemiła... Hanna
29.04.2017- jedzenie dla gości weselnych (1) Bardzo dobre Polskie jedzenie z elementami regionalnymi, ze świeżych... T&D Rozczarowanie (1) Spróbowałam tarty z kurkami na kulinarnej Świętojańskiej i bardzo mi... Ola Szczerze polecam! (1) Pomimo, iż mieszkam po sąsiedzku gwarantuję moja opinia nie jest w żaden... Krzysztof S. To nie była pizza (3) Po pierwsze obsługa bardzo zajęta sobą nawzajem, nie dosłyszy zamówienia.... My coś niesamowitego!!!! (1) Na prawdę pyszne, domowe jedzenie, polecam! kawa PYCHA (1) Jestem w miarę stałą bywalczynią i bardzo sobie cenię jedzenie w Karczma... zadowolony klient Roladki sa przecudowne! I wogole palce lizac (1) Zamawiam juz od dawna i polecam wszystkim, z tym ze warto zapamietac by... uwielbiam borowa ciotke Czarodziejski zakątek.... (1) Bardzo urokliwe miejsce, choć schowane dość głęboko (i są pewne trudności z... Krzysztof pyszne domowe żarełko!!! (1) może trochę długo się czeka na jedzenie ale za to mam pewność że wszystko... żarłok :) Polecam!! (1) Roladki są przepyszne choć troszkę mało mieści sie w pojemnikach na... Magda jestem na TAK (1) moim zdaniem wystrój może być chociaż to kwestia gustu, obsługa super fajne... Rafał warto sprobowac (1) szczerze polecam to miejsce.Jadłem tam kilkakrotnie i najbardziej zasmakowały... Robert Całkiem dobra pizza (1) Z reguły nie przepadam za pizzą ale ta była wspaniała. Obsługa jak dla mnie... Tomasz