Bosko

Lodziarnie

Gdańsk, al. Jana Pawła II 3A

Anna - ocena (1) ja jestem fanką lodów BOSKO i kawiarenki na Jana Pawła II - aksamitna boska... Anna Dorota - ocena (1) Najlepsze lody, duże porcje. Boskie :) Dorota Pit - ocena (1) Uwielbiam, często ciekawe i intrygujące smaki. Pit
Irena - ocena (1) Wspaniałego lody. Miła obsługa. Irena marta - ocena (1) naajlepsze lody marta Marcin - ocena (1) Pyszne lody, bardzo miła obsługa. Marcin Matina - ocena (1) Po prostu super Matina Agata - opinia (1) Pyszne lody! Polecamy wszystkim! Agata Bożena - opinia (1) Cudownie, smacznie, pięknie, czysto, najlepiej Bożena Michalina - opinia (1) Pysznie i przytulnie!! bosko nie tylko latem ale i zimniejszą porą. Myśle, że... Michalina Agata - opinia (1) Pyszne lody i cudowna kawa- jedna z lepszych jaką piłam! A obsługa przez cały... Agata Natalia - opinia (1) Pyszne domowe ciasta. Lody smaczne a porcje ogromne. Lokal otwarty przez cały... Natalia Mike - opinia (1) Super lody i duży wybór słodkości! Przyjemna atmosfera i czynne cały rok. Mike Marek - opinia (1) Super miejsce z rewelacyjnymi lodami polecam Monstery :) Marek