Bowim

Wyroby hutnicze

Gdańsk, Galaktyczna 30A

Dudek - ocena (1) Zamówione materiały były dobrze opisane, oznaczone i gotowe do użycia. Firma... Dudek Pablo - ocena (1) Porządna firma, dobre ceny i dobra jakość Pablo Adam - opinia (1) Jeśli chodzi o wyroby hutnicze to oni są na pewno jednymi z lepszych. Adam
Maciek - opinia (1) Jako klient mogę powiedzieć o tej firmie jedynie to, że jest wzorem do... Maciek Dawid - opinia (1) Współpraca z firmą BOWIM układa się bardzo dobrze. Jestem klientem od 2 lat i... Dawid Krego - opinia (1) Bowim to konkretna firma, asortyment bardzo wysokiej jakości, polecam w 100% Krego Michał - opinia (1) Wyroby hutnicze dobre jakości. Cenowo jest ok. Nie ma do czego się przyczepić. Michał ArturK - opinia (1) Polecam. Nie mam zastrzeżeń, a wyroby hutnicze najwyższej jakości. ArturK Super! (1) W pełni zasłużona ocena. Jestem bardzo zadowolony z uslugi bowima, rzetelna... Oskar Firma godna polecenia (1) Wysokiej jakości wyroby hutnicze. Bowim jest naszym stałym dostawcą blach,... Janusz Klient (2) Miałem okazję korzystać z usług firmy Bowim wielokrotnie i za każdym razem... Antonii