Brak dbałości o klienta

Temat dostępny też na forum: Norauto
Umówiłem się 2 dni wcześniej na zmianę opon letnie-> zimowe na godzinę 14. Przyjechałem do warsztatu 13:53, wchodzę do środka i widzę 15-osobową kolejkę przy punkcie obsługi samochodowej. Podchodzę i grzecznie pytam, czy moge wprowadzić samochód - słyszę w odpowiedzi że ma stanąć w kolejce. Wystałem 10 minut, dotarłem do połowy kolejki. Złapałem przechodzącego pracownika i zapytałem, co jest? Nie bez łaski w głosie odpowiada, że jest 30 minut opóźnienia i trzeba czekać. Pytam, po co umawiają na godzinę - on odpowiada, trzymając ręce w kieszeni i rozglądając się po sklepie - że inni też czekają, nie tylko ja. Po wyłożeniu, że to nie moja ani innych tylko jego i firmy wina odpuściłem sobie i opuściłem warsztat. Wracać nie zamierzam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak dbałości o klienta

Przepraszam ale na ten komentarz odpowiem krótko....
Umawianie się na konkretną godzinę wcale nie oznacza, że wjedzie Pan dokładnie o tej godzinie, ponieważ nikt nie jest w stanie pozwolić sobie na to, aby mechanik i podnośnik czekał "pusty" na Pańskie przybycie. (tym bardziej że często klienci się spóźniają, bo jak to mówią - korki)
Umawianie się na konkretną godzinę oznacza, że będzie Pan "obsłużony" w pierwszej kolejności, czyli jak tylko zwolni sie mechanik i podnośnik.
Chyba tylko Serwis konkretnej marki jest w stanie pozwolić sobie na taką ewentualność jak czekanie z pustym podnośnikiem i wolnym mechanikiem na klienta. No ale Serwisy kasują trochę więcej za swoje usługi.....
Nie było krótko za co przepraszam, ale mam nadzieję, że rozwiałem Pańskie wątpliwości...
Mimo wszystko zapraszam do korzystania z naszych usług i towarów.
Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

spoko.... wszyscy mowią ze nie wrócą a wiesz jak jest..... ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jasne że wiem, zgubi taki osłonę pod silnikiem i już pod bramę , bo mu się śpieszy ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1