Brak miesiączki

Bralam zastrzyki dipro okolo rok odrzucilam zanim bralam zastrzyki wazylam 47 kilo w tej chwili waze 96 malo jem od pół roku ponad nie biorę zastrzyku a tyje i tyje chodzę do lekarza a lekarz mowi ze nie martwić się mam ze miesiączka wruci i ze nie przez zastrzyku tyje to ja mówię panie doktorze proszę mi kitow nie mowic bo zawsze bylam szczupła a teraz wyglądam jak wieloryb to mnie lekarz zbyl a waga wciąż rosnie wcześniej ciuchy rozmiar M teraz XXXL może ktoras Pani pan pomoże
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wspomniałaś o najważniejszym - jakie zastrzyki? Jak nie jesteś zadowolona ze swojego lekarza i wątpisz w jego kompetencje, to najlepiej idź po poradę do jakiegoś innego, zobacz czy powie to samo, a nuż będzie Ci w stanie pomóc. Nie zawsze warto się trzymać jednego lekarza, bo oni też się potrafią mylić... Czasem mają po prostu takie podejście, że im wisi - nie robią dodatkowych badań, nie rozkminiają co można innego zrobić...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez brałam zastrzyki tyle że z progesteronem ale nie tyłam po nich, tak czy inaczej wiele to nie pomogło, teraz kiedy biorę tabletki belara mam dopiero regularne krwawienia, mam nadzieję że kiedy je odstawię też będzie ok kiedy postanowię mieć dziecko, wiem że siostra w pierwszym cyklu po odstawieniu zaszła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (7 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...