Brak słow

Jestem zrozpaczona czytajac ponizsze opinie..
Jezeli chodzi o nauczycieli tylko co do niektorych nie mam wiekszych zastrzezen.. Nauczyciele chodza naburmuszeni, rzadko kiedy odpowiedza ''dzien dobry''. Ha! ponad to w szkole nie mam milej atmosfery, w szkole przejawia sie zawisc i zazdrosc szczegolnie jezeli chodzi o dziewczyny, sama tego doswiadczylam. Glupie wyzwiska. Czy taka jest wlasnie dobra szkola? Ta szkola rzekomo szczyci sie ZNAKOMITA opinia.. absurd. Wystarczy sie zapytac starszych kolego badz kolezanek co to za szkola, a mozna uzyskac nastepujaca odpowiedz : tylko nie skladaj tam papierow. Nie polecam tej szkoly!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak słów

jestem absolwentką z roku 1998, w tamtych czasach była zupełnie inna atmosfera, inni ludzie bo inne czasy, nie było internetu, od czasu do czasu coś sie odbiło na ksero ale generalnie bardziej trzeba było się starać i miało się szacunek do nauczycieli jacy wredni by nie byli a teraz szkoda gadać- nie dość że wszystko w internecie, podane na tacy to jeszcze nauczycieli ma się za nic, do szkoły wchodzi się jak do domu publicznego, każda to lepiej rozebrana, nie wrócą już te fajne czasy, pozdrowienia dla Pani Profesor Ewy Starostki i Pani Profesor Marioli Sierżęgi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

może bez przesady co? 'każda to lepiej rozebrana' ciekawe. serio jestem ciekawa czy bym to usłyszała prosto w twarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani o rachunkowości:) Pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak słow

Ta szkoła jest bardzo dobra, dużo można się nauczyć ,przygotować do zawodu. A osobami o niższej inteligencji nie należny się przejmować :D
One nie są nam do szczęście potrzebne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5