Brak słów.

Zamawiam tam pizze już nie pierwszy raz, za każdym razem staram się dawać drugą szanse tej beznadziejnej pizzerii - co zrobić, jak ktoś jest głodny i nie chce mu się robić niczego samemu to zamawia. Nieraz spotkałem się że pizza którą tam zamówiłem przychodziła z nieświeżymi składnikami, po prostu aż odrzucało. Tym razem jednak przesadzili, pizza która przyszła była w pół zalana, ostatni raz tam zamówiłem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak słów.

Nie wiem jesteś jakimś pechowcem ile lat nie zamawiam u nich nigdy nie miałem przypadków jakie opisałeś... PIZZERIA jest jedna jak nie jedyna najlepsza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziwne opinie chyba z konkurencji:) Co dwa dni jest dostawa świeżych warzyw mięsa sera i innych skladników. Napisal Pan że pizza była zalana, ale zapomnial Pan dodać czym może Pan np. kichnał sobie na pizz pie? lub zamówił pizze 15 mexicane która, jest polana sosem słodko-ostrym, ale tego już się nie dowiemy. Tak się zastanawiam, może to napisał jakiś Pan któy jest kierowcą w innej pizzerii i zazdrości, że chłopaki w maxie robią po 40-50 wyjazdów dzienni w 3 albo 4 jak duży ruch, a on ledwie dwadzieścia robi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

jaka jest pizza to nie wiem ale szef makabra,pracowlam tam miesiac i chyba tylko za kare bym wrocila
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak sie przejechales raz to po co debilu znow zamawiales i sie wypowiadasz :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do trzech razy sztuka kretynko!!! też dałam szanse i żałuje jej mocno taki lokal jak i obsługa powinna zniknąć z ziemi!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1