Brak szacunku do klienta i kultury osobistej personelu

Po dzisiejszej wizycie zdecydowanie odradzam wizytę w salonie Dan Sebastian. Personel odnosi się z wysoko przecenioną nonszalancją, jakby był przeświadczony o swoim profesjonalizmie, którego niestety brak. Nie mogę ocenić usług panów, bo pomimo umówienia się ze sporym wyprzedzeniem, ostatecznie zostałam obcięta przez Bogu ducha winną, na pewno uczącą się, młodą dziewczynę, która z pewnością zbierała wszystkie cięgi za niemiłą atmosferę w salonie. Ale profesjonalizmu zabrakło w szerszym kontekście - chodzi o totalną arogancję i niesłowność, brak przywitania i brak pożegnania, zero wyjaśnienia niezręcznej sytuacji. Otóż panowie fryzjerzy, oprócz ładnego wyglądu liczy się jeszcze kultura osobista! A to + dobra jakość oferowanych usług tworzy klimat i może w przyszłości zaprocentować, więc radzę lekcję z marketingu sobie powtórzyć. Natomiast Pani, która obcięła moje zniszczone końcówki bardzo dziękuję, bo bardzo się starała, choć efekt jest daleki od moich oczekiwań. I szczerze Pani współczuję towarzystwa tych panów których impertynencka grubiańskość nie pozwala powiedzieć do widzenia na koniec swojej pracy. Wizyta w tym salonie jest przykra i psuje humor. Odradzam. Karolina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak szacunku do klienta i kultury osobistej personelu

Polecam JOANNA MAY MAJEWSKA w Gdańsku... salon wyjątkowy i wyjątkowa kultura pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0